salı günü epey zamandır değiştireyim dediğim mazot filtresini değiştirmeye karar verdim. internettten kargo dahil opar 70 lira 3 taksit buldum. Volkan kardeşimede bumudur diye onay aldım ve sipariş geçtim.
ürün bugün akşam üzeri geldi. gelen kişi tc isterken açıp bakayım dedim yok imza at öyle aç dedi. bede elinden paketi kaptım ve hemen poşetini yırttım. poşeti yırttım şimdi bakıp öyle alacam dedim. nasıl yaptı nasıl etti elimdeki paketi nasıl kaptı asansöre bindi kapıyı çekti anlayamadım. kalakaldım.
satıcı şirketi aradım hemen. adam ben şimdi arar size bilgi veririm dedi ama bişiler ter gidiyordu. yarım saat sonra tekrar aradım, size dönüş yapacam dedi. 1.5 saat geçmesine rağmen dönüş olmayınca hemen siteden iptal başvurusu yaptım.
3 saat olmasına rağmen satıcıdan haala telefon yok.
diyeceğim o ki sakın ola kontrol etmeden almayın. bu yasal hakkımız. yasal olarak şirket yetkilisi ile açılıp bakılır gerek duyulursa tutanak tutulur. bu hakkımızı kullanmaktan korkmayalım. tv lerde satılan telefon satışı yapan dolandırıcılar gibi bu tür sahtekarlıklar çoğalmakta.
bu arada ürün bugün gelecek diye eskisini arabadan sökmüştüm. hatta siteye eskisi ve yenisini gösteririm die resimlerinide çektim. o arada içindeki mazotlada yedekte dursun diye iyice fırçaladım temizledim. sonuç: eski temizlendi tekrar yerine takıldı. buda yanıma kar kaldı.