Alıntı feyzullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En fazla 30-40 aralığında herhangi bir aracı alır, arta kalan parayı iyi bir yatırım aracına uzun vadeli bağlardım yerinizde olsam. Sonrasında zaten hayallerinizin ötesinde bir araç edinir yine kalan miktarla ufak ufak yatırımlarımı sürdürürdüm. Ki şuan benim uyguladığım kişisel stratejimdir. Ekonomik ömrü dolana kadar punto ile devam. Tasarrufları ise yatırıma dönüştürüp beş-on yıl sonra hem kendime hem de çocuğuma iyi bir gelecek hazırlayabilmek amacım. Uzun vadede arabanız ne olursa olsun verdiğiniz para çöp olur. Sürekli model yenilemek kaydıyla paranızı kurtardığınızı düşünürsünüz ama esasında aldığınız her araç döviz ve altın bazında değer kaybetmeye devam eder. Diğer türlü ben bu parayı araç için ayırdım alacağım diyorsanız opel astra şanzımanın sorunsuzluğu, performans ve sessizliği bakımından doğru bir seçim olur.
Normalde ben bir arabaya 86.000 tl yi hayatta vermem yarınımı düşünür yatırım yaparım fakat benim nişanlımın yarınları pek yok o yüzden yaşadığı sürede en iyi araçlara binsin en iyi şekilde yaşasın diye uğraşıyorum. Amasya ya taşınmamın sebebi de bu zaten.
Öneriler için teşekkür ediyorum sayenizde çok iyi modeller buldum çok zevkli insanlarsınız.