Merhaba Arkadaslar,
Ne zamandir aklimda yazsam mi yazmasam mi diye dusunuyorum, sizlerin de fikirlerini onemsedigim icin yaziyorum.
Ben belki bir bolumunuzun bildigi gibi Dualogic kullanicisiyim ve artik insanlarin haksizlik yaptigini ciddi ciddi dusunuyorum. Yokus cikamiyor denen Dualogic sanzimanli arac, vites gecisleri hissedilir denen Dualogic arac,artik inanin cok fazla anlamsiz gelmeye basladi. Rica ediyorum elestiren arkadaslar Opel Corsa 1.2 Easytronic ile bir yokus cikmayi denesinler,sakin bana ama o 1.2 demeyin, arada tork farki sadece 5nm ve Corsa Eaytronic 3.000ytl daha pahali. Elestirenler lutfen Corolla 1.6 otomatik ile bir seyahate ciksinlar, rica ediyorum Easytronic sanzimanli bir Astra kullansinlar, hic olmadi Clio quickshift'in gecen haftaki Autoshow testini okusunlar. Bana Fiat'a buyuk haksizlik yapiliyor gibi geliyor. Ayni robot sanzimanli Corolla otomatige binince neden insanlar "hmmm fena degil" derken neden konu Dualogic'e gelince "rezalet, gitmiyor" gibi yorumlar yapiyorlar, ustelik bu yorumu Fiat sahipleri,GP sahipleri yapiyor. Bence inanin cok buyuk haksizlik. Ben GP'mden cok ama cok memnunum,ustelik bu kullandigim ilk arac da degil,30 yasindayim. Bence once insanlar beklentileri ve bu araclarin ne icin uretildigini iyice gozden gecirmeli, ve bence Dualogic,Easytronic, Quickshift hepsi ekonomiyi rahatlikla harmanlayan muhendislik harikalari, ustelik minimum emisyon ve konvansiyonel otomatiklere gore minimum guc kaybi ile.
Herkese cok selamlar,
Mutlu kazasiz,saglikli bir yeni yil dilerim.
ahmet
Yer imleri