Mersin forum üyeleri olarak ramazan öncesi tanışmak isteyen arkadaşlar için konu açayım dedim. bu ayın 20 sinde cumartesi günü saat 15:00 de taşkıran uygun olur gibi geldi. yinede öneri olursa gün ve saatte oynama yapılabilir.
Mersin forum üyeleri olarak ramazan öncesi tanışmak isteyen arkadaşlar için konu açayım dedim. bu ayın 20 sinde cumartesi günü saat 15:00 de taşkıran uygun olur gibi geldi. yinede öneri olursa gün ve saatte oynama yapılabilir.
evet mersinli arkadaşlar birbirimizi tanıma ve paylaşımda bulunabilmek adına çok iyi olur müsait olan arkadaşların katılımlarını bekliyoruz.
yokmu mersinde tanışmak isteyen forumcu.
g
valla gelmek isterdim ama nevşehirde okuyorum okul bitince gelicem haziran ortası gibi inşallah o zamana kadar daha kalabalık oluruz ayrıca taşkıran dışında stadyum otoparkıda olabilir...
Tatil amaçlı yakında Mezitli taraflarına geleceğim eğer tarihler uyarsa katılmak isterim
Bende izmitten temmuz ortası gibi mersine geleceğim. Kısmet görüşürüz belki..
yazın buluşma var anlaşıldı
Sayımız artıyor ramazan bayramından sonra tam sezon olur grup halinde bi çamlıyayla gezisi bile planlayabiliriz bence hiçte fena olmaz
çok mantıklı güzel bi etkinlik yapabiliriz gerçekten ama sahil yolunda konvoysuz olmaz şimdi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri