Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kaç ay önce bende de bravo vardı. Emıton paket otomatik, dizel, cam tavan ve 120 hp . Yani bravonun en dolu paketi. Millet spor style en dolu paket biliyor ama en dolusu emıtondur.

Sana kısaca bilgi vereyim bravoyla ilgili
ARTILARI: fiyat ve performans olarak çok iyi memnun eder, eğer esp ( güvenlik paketi varsa yolu mıknatıs gibi tutar. Virajlarda kayma eğilimi göstermez eğer güvenlik paketi varsa. Ses yalıtımı olarak emsalleri golf başta olmak üzere fazlası var eksiği yok. Uzun yolda yüksek hızlarda bile ciddi anlamda az yakar. En önemlisi motor konusunda sana sorun çıkarmaz
EKSİLERİ: FIAT'ın klasik kronik sorunun olan ön göğüs şişmesi ve akabinde çatlaması, otomatik viteslerde "E" yani eko tuşu içine gömülür ( mühendislik hatası) onu da kendin açıp yapman gerek ebediyen bir şey olmaz. Otomatik vitesi tek kavrama olduğundan vites geçişleri özellikle 1,2,3. Viteslerde hissettirir. Bir çoğunda belli km sonra turboda acayip bir ötme sesi gelir ki bı kroniktir. Yağmur sensörü bazen saçmalar. Dijital klima olanlarda klima klepsileri plastik olduğundan zamanla krılır soğuk açtığınızda bir taraftan soğuk bir taraftan sıcak üfler (çözümü servis göğsü söküp yapar bir dünya para ister ; bazı ustalar ise işi çözmüş yandan bir delik açıp değiştiriyor.) belli başlı artı ve eksileri bunlar. Ha bubları aynı mı yaşarsın tabi ki hayır. Mesela ben bu sorunlardan sadece geçen sene göğüs şişmesini yaşadım aracım 2009 model olmasına rağmen ( yani 8 yaşında olduğu halde) müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi dile getridim ön göğsü orijinaliyle ikiletmeden ücretsiz değiştiler.
değiştiğiniz araba hangisi, şuan çatlak olup tamir ettirmek istediğiniz hangisi. diğer konuda çatlak var tamir ettirecem diyince bu konudaki değişim yapmış olmanız dikkatimi çekti. aynı araç olmasa gerek.