Onu ben dedim hocam. Bazı dostlar Burda yorum yaptılar. Değiştirmişken 4 unu değiştirin diye. Çünkü diğerlerinin de bozulma ihtimaline karşı önlem niyetine
Printable View
Aynı sıkıntı yaklaşık 2 ay önce bende de oldu. Sanayide oto elektrikçiye götürdüm. Elinde bir kabloyla bujileri kontrol etti. 1 tanesi arızalı dedi. Bosh marka buji taktı. Yanlış hatırlamıyorsam işçilik dahil 60 tl verdim. Kontağı iki defa açıp kapatınca arıza ışığı söndü.
Arkadaşlar buji markası olarak ne tavsiye edersiniz aklımdaki beru ve bosh marka bir de bana tanesi 55 lira hatta birmot Adana tanesi 90 lira dediler ama internette 25 tl 17 tl ye bile bujiler var euro 5 uyumlu. Ayrıca değiştirmeye gitmeden bujilerin dibine wd40 pas sokucu sıkayım mi 3-4 gün öncesinden
Gaziantep sanayide bir tamirhaneye götürdüm adam açtı kontrol etti biri bozuk ve o bozuk olan tam turbonun arkasında Adam uğraştı bir turlu sokemedi . Be adam böyle ugrasacaktin Neden saatlerce uğraştırdin beni. Diyorki Bunun turboyu sokecez ilaç surecez o çözecek sonra açılacak ugrastiracak. Bende topla kalsın Dedim o kadarını ben de biliyorum. Yetkili servisten randevu aldım perşembe sabah bırakacam aracı
Hiç kimse sökmek istemiyor kırılır diyorlar güven vermiyorlar . Servisteki elemanlara hiç güvenmiyorum burdan ustalar İnsanlar işini hiç iyi yapmıyor. Tek bir yer buldum euro 5 ler İçin kendilerine aparat yapmışlar turboyu sökmeden bujiyi çıkarmak için Onun gelmesini beklicem . Ulaşılır bir yerde olsa ben çok dikkatli özenerek yağlayarak pas sökücü dökerek hallederim ama turbonun arkasında imkansız orada çalışmak euro4 ler bu konuda çok iyi yeri çok kolayda
Bugün hallettim şükür. Memleketim adanada metal sanayideki Adana özel fiat servisine Fatih ustaya gittim gitmeden önce aradım durum böyle diye euro 5 lerde sorun olmuyor dedi getir bakalım dedi. Gittim euro 5 ler için oynar başlıklı lokma vardı hemen söktü yağ gibi çıktı bunda benim bujilerin dibine sıktığım wd 40 in da etkisi olduğunu düşünüyorum 3-4 gün önce sıkmıştım işçilik malzeme dahil 60 lira ya hallettim . İlgi ve alakayı beğendim
👍 söylemiştim euro 5 te kullanılan bujiler çok çok iyi diye...
Hangi marka buji kullanıldı?
Yanılmıyorsam bsg marka üstünden ngk çıktı
Sezgin bey, asıl sorun çıkmaması orjinal Bujilerin NGK olması.
Usta bsg taktı üstünden ngk çıktı