24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Ayrılık zamanı yaklaştı.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #21
    Naklov Deniz
    PUNTOCU volkan1065 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22/12/2014
    Mesajlar
    3.170
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1081

    Standart Cevap: Ayrılık zamanı yaklaştı.

    Arkadaşlar çok teşekkür ederim. İşin açığı vari yoğu koyup aldık. Araç güven hissi veriyor ama tam bir cihaz sınıfı bir araç değil. Aracı almamdaki başlıca sebepler ilk olarak sorunsuz bir araç ama yinede kronik sorunları var hemde bizim punto da dert ettiğimiz bazı sorunlar baslicasi. İkinci si araçta hava yastığı bol güvenlik on safhada. Aracın içi geniş arka tarafta saft çıkıntısi yok. LPG uyumu güzel.

    Gelelim yakıt olayına illaki punto dan fazla yakar geniş ağır bir araç lastikler büyük geniş. Sakın kullanım şart ama Sedan serisinin spor aracı dır Honda pekte sakın kullanamıyor insan illa gaz pedalı gidikliyor.

    Aractaki kronik sorunlar amortisör takozlari sağ motor kulağı direksiyon acı sensoru bazı yıl modellerinde kapı kollarında soyulma arka süspansiyon ses sorunu rolanti dalgalanması vesayre yani anlayacağınız işin içine girmeyince sanki başka araçlar sorunsuz gibi geliyor ama her markanın sorunları var emin olun. Punto da sorunlari çözmek kolay değerini bilin.

  2. Bu mesajı için 3 kişi volkan1065'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Ayrılık vakti geldi artik :(
    ozkan 09 tarafından Satılık Araba forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 11/05/2015, 20:14
  2. Takmayana ceza yağıyor! Sayı 500'e yaklaştı
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17/02/2015, 19:35
  3. Bakım zamanı
    Berkantonlu tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 14/07/2013, 23:11
  4. Ayrılık
    erdta tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 03/10/2011, 20:37
  5. Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 23/01/2011, 18:45

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com