Arkadaşlar selam herkese. Kafam çok karışık şu aralar araba değiştirmeyi düşünüyorum ancak araç piyasası o kadar karışmışki kendi aracımın ne kadar ettiğini bile bilemiyorum Siz değerli punto kullanıcılarına sormak istedim o yüzden kaça satmalıyım aracımı? Çok şükür memnunum puntomdan ancak daha geniş otomatik C sınıfı bir araç düşünüyorum. Bravo,c4, megane gibi.

Şimdi asıl sorumuza gelirsek. 2006 model Grande Punto Dynamic paket aracım manuel vites. 150.000'de herhangi bir mekanik sorunu yok. Hasar kaydı olarak toplamda 3500 gibi bir rakam vardı değişeni yok boyası yok denilecek kadar az sadece çamurlukta lokal olarak vardı ben alırken. Eksikleri ise özellikle sağ çamurluklarda oldukça derin 2 adet çizik-ezik var sol çamurluklarda da ufak çiziklikler var. Yani aracın bir kaporta bakımına girmesi gerekebilir. Bunun dışında ön camın sağ tarafında 7 cm yuvarlak bir çatlak var ancak ilerlemiyor senelerdir böyle kullanıyorum. Şimdi sizce bu aracı kaça bırakmalıyım en son? Cevaplar için teşekkürler şimdiden