1-Bu servislerin tumu en az biz musteriler kadar çakaldir.
2-Servisin ve dolayisiyla bayinin yegane amaci, minimum masrafa girerek sorunlu araci musteriye kabul ettirmektir. Örnek: Frenleriniz öter, derler ki bu arabanin balatasi assiz, onun icin öter, bu araba böyle, güle güle. Olmaz kardesim bu araba böyle deyip müsteriyi sepetlemek. Cocuk mu kandiriyorlar? Adaletin temininin tam olarak hukuka dayanmadigi ulkelerde bireyler haklarini etkin arayamiyorlar maalesef...
3-Servisler baslarina bela olabilecek problemleri size bedavaya cözseler bile resmi tutanak ve teknik işlem dökümü gibi antetli belgeleri vermiyorlar. Sebebi basit; tuketici yasasinin hukumlerine delil teskil eden belgeler bunlar. Bu belgeler olmadan, isterseniz ayni parçayı 100 defa degistirin serviste, yine bozulsa yine ispatlayamazsiniz bozuldugunu.
4-Benim aracim imalat hatali cikti ve kabul edilemeyecek hatalardi bunlar. Bayi %12 kadar indirim yapti aracta pesin fiyattan. Bu indirimi koz kullanarak aracimin arizalarini 5 haftada giderdiler ve elimde hicbir belge, kayit, tutanak yok. Aracim tekrar ariza belirtileri gostermeye basladi, su an elimde bir belge yok. Servisle bastan pazarlik yapilmali ve belgeler duzenlettirilmeli. Kendim servise gidip gelemedigim icin bu detaylari halledemedim. Hatta gerekirse, noterden tebligat cekilmeli servise, o zaman otururlar assagi.
4-Dava surecini takip etmek için zamaniniz olacaksa sonuna kadar ugrasin derim. Ama ugrasmaya baslamadan once tuketici yasasini virgulune kadar okuyun ve inceleyin.
Gecmis olsun.