kendinden suphelenenler var galibaaaa hahahahahaaaaa
Printable View
kendinden suphelenenler var galibaaaa hahahahahaaaaa
tamam bulduk kim oldugunu 8D
nickleri yazıcazda kurşun kalemle fln yazmaya çalışalım biliyosunuz kartlar devir daim yapıcak :)
ben saklarim kartimi vermem kimseye 8P
bana kimse kart vermedi ama biride bnm gpme bıraksın. nasıl bi duygu acaba merak ettim:D
İzmir'de Ertan'la buluştuk, sağ olsun bir güzel ilgilendi benimle, tanıtım kartlarını da verdi.. Beraber İzmirde başladık bırakmaya :)
bır hafta once balgat 100. yılda yokusta park halındeydım bırı bana bıraktı kartı kaybettım ama sıteye gırebıldım :) acaba hangınızdı kartı bırakan ??
yok öle yer söyleyipte kart bırakmak.bulun da bırakın öle daha inandırıcı olur:D
arkadaşlar bende almak istiyorum karttan fakat nasıl yaparım bilmiyorum
yardımcı olursanız sevinirim
saimyesildag@gmail.com
izmir
waLLa ankarada bir kaç araca koydum ama pek pLakaLara dikkat etmedim,
aceLem vardı memLekete gidecektim nickimi biLe yazmadım sanırım : )
şimdi antaLyada dagıtım çaLışmaLarı devam ediyor migros otoparkı cennet gibi her tarafta bi punto denk geLiyor. umarım antaLyada kart bıraktıkLarım da girerLer
:bigdance2:
arkadaslar valla gıpta edıyorum sıze yaa ben mersınde tekım sanırım hala ve sızı hep uzaktan takıp edıyorum hıcbırseye katılkamımıyorum banada yollayın barı bı tane:(
pekı hangı baslıkta yada nasıl alcagımı soyleyebılırsen eger daha cok yardımcı olmus olursun tesekkur ederım yada ıstemıyım mı mersıne yokmu hıcbır atraksıyon anlamdımkı arkadaslar yahu :D
searchandrescue ya PM at