Cevap: Xenon far hakkında yardım
Alıntı:
Ugurooo Nickli Üyeden Alıntı
İstanbulda nerdesin ben sisler için led düşünüyorum fiyat alabilirmiyim ve montaj konusunda yardımcı oluyormusun, bir de herangi bir arıza ışığı falan yakarmı bu led ler.
Alıntı:
ilkay59 Nickli Üyeden Alıntı
İstanbulda nerdesin ben sisler için led düşünüyorum fiyat alabilirmiyim ve montaj konusunda yardımcı oluyormusun, bir de herangi bir arıza ışığı falan yakarmı bu led ler.
Ariza isigi yakmaz istanbul halkalidayim fiyat montaj dahil 230 liradir 1 yil garantili
Sent my iPhone using
Alıntı:
Ariza isigi yakmaz istanbul halkalidayim fiyat montaj dahil 230 liradir 1 yil garantili
Sent my iPhone using
Sis fari oldugu icin tampon inmesi gerekebilir o yuzden fiyat 230 liradir
Sent my iPhone using
İzmirde yok mu yapan ya bildiğiniz. Artı far karartma yapan yer var mı güzel ?
Alıntı:
Lazoglu Nickli Üyeden Alıntı
İzmirde yok mu yapan ya bildiğiniz. Artı far karartma yapan yer var mı güzel ?
Farlarinizi sokup istanbula yollarsaniz hem far karartma islemini yaptiririz hemde ledleri takip direk arabaya takmaya hazir sekilde yollayabiliriz
Sent my iPhone using
Alıntı:
Sis fari oldugu icin tampon inmesi gerekebilir o yuzden fiyat 230 liradir
Sent my iPhone using
Orjinal ampulu çıkartıp direk ledler takılıyorsa farklı herhangi bir işlem yapılmıyorsa tamponun inmesine gerek olmaz diye düşünüyorum sonuçta sisler ön taraftan 3 vida sökülerek tamamen dışarı alınabiliyor.(halkalıda nerde tam olarak)
Alıntı:
Orjinal ampulu çıkartıp direk ledler takılıyorsa farklı herhangi bir işlem yapılmıyorsa tamponun inmesine gerek olmaz diye düşünüyorum sonuçta sisler ön taraftan 3 vida sökülerek tamamen dışarı alınabiliyor.(halkalıda nerde tam olarak)
O sekildeyse sorun yok takilabilir halkali atakentte yerimiz
Sent my iPhone using
Alıntı:
O sekildeyse sorun yok takilabilir halkali atakentte yerimiz
Sent my iPhone using
Teşekkür ederim en yakın zamanda uğramaya çalışacağım, mahsuru yoksa bir de telefon rica edebilirmiyim gelmeden önce arayıp tam adres alırım.
Alıntı:
Teşekkür ederim en yakın zamanda uğramaya çalışacağım, mahsuru yoksa bir de telefon rica edebilirmiyim gelmeden önce arayıp tam adres alırım.
tabiki ne zaman isterseniz bekleriz iyi günler
Alıntı:
Tabiki mahsuru yok ne zaman isterseniz 05070385950 ugur oztekin
Sent my iPhone using
şimdi direk kaputu açıp normal ampul değiştirir gibi takacağız ve bu videoki gibimi olacak ? yanıp sönmesi vs nasıl olacak? duruma göre sipariş vermeyi düşnüüyorum.
Alıntı:
serhax Nickli Üyeden Alıntı
şimdi direk kaputu açıp normal ampul değiştirir gibi takacağız ve bu videoki gibimi olacak ? yanıp sönmesi vs nasıl olacak? duruma göre sipariş vermeyi düşnüüyorum.
Aynen oyle direk montaj yapiyorsunuz orjinal ampul sokulup yerine bu takiliyor
Sent my iPhone using
Merceksiz karşı tarafı rahatsız etmeyecek mi ? Ayrıca bu tip ampul takılıyken muayeneden geçilmiyor benim bildiğim.
Alıntı:
messi78 Nickli Üyeden Alıntı
Merceksiz karşı tarafı rahatsız etmeyecek mi ? Ayrıca bu tip ampul takılıyken muayeneden geçilmiyor benim bildiğim.
Muayneden gecmiyor normal xenondan daha az rahatsiz ediyor
Sent my iPhone using
Niken led xenon kullanıyorum, çok memnunum. Hiç selektör yemedim ve görüş açım çok arttı. Montajı 3 dk sürmüyor. 145 liraya aldım 6 taksitle. Tavsiye ederim.