Herkese merhabalar, forumda çok yoğun bilgi var bu çok hoşuma gitti, üyeler aktif. Ben Clio sahibiyim. Model yükseltmek için Punto bakıyorum 2010 ve üstü. Evo düşünüyorum açıkçası. Multiair model çok hoşuma gitti, sürekli uzun yola gider benim arabam 6 ileri olması çok güzel olur benim açımdan fakat biraz pahalı geldi o fiyatlar. Multijet almayı da düşünmüyorum, Benzinli bir model alıp LPG taktırmayı ya da LPG'li olarak almayı yeğlerim. Araç her gün 150km yol yapıyor çünkü. Multijet yakıt anlamında avantaj fakat parça fiyatları ve yüksek kilometre olduktan sonra problem haline gelir.

33bin bütçem var. Lütfen 33 veriyorsan 35 verirsin demeyin normalde 31bin bütçem var 33 en yüksek çıkabileceğim tutar.

Hız sabitleyici konularına falan baktım, böyle bir şeyin mümkün olması çok güzel. Geleyim sadede, ben arabanın içinde vakit geçireceğim, dışıyla pek alakam olmayacak, Beyaz, mavi yahut kırmızı bir punto tercihimdir. İç donanımı en yüksek manuel vitesli model hangisi acaba? Dynamic olanlar mı? Ayrıca siz bu aracı önerir misiniz? Yoksa diğer şartlar altında Temiz Golf4'ler, birkaç parça boyalı Golf5'ler, Yeni kasa Corsa'lardan alabiliyorum. Siz hangisini önerirsiniz.

Teşekkür ediyorum iyi forumlar