Herkese merhaba siteye yeni üye oldum ve siz değerli, bilgili arkadaşlardan yardım almak istedim. Araba konusunda fazla bilgi sahibi olmadığım için kazık yemek istemiyorum. Bu yüzden sizin bana en değerli tavsiyeyi vereceğinize inanıyorum.

Öncelikle araba alma düşüncesindeyiz daha çok aile büyüklerim kullanacak, yaş olarak 50 üstü diyeyim bu sebeple kesinlikle otomatik araç bakıyoruz.
Diğer kriterlerimizin ise;
-2010 üstü
-hasarsız,değişensiz,boyasız kısaca temiz bir araç olmasıydı özellikle fiyat aralığımız 30-40bin tl olunca puntolar ön plana çıktı. Lafı fazla uzatmadan konuya geçeyim, aracın özelliklerini yazıyorum ve sormak istediğim diğer ince konu ise, 1.4 easy s&s mi yoksa evo dynamic mi tercih etmeliyiz arasındaki farklar nedir?

Bulduğum puntonun özellikleri;

2012 model
1.4 Evo dynamic
50bin km
Yarı otomatik
Hasar kaydı yok, boya, değişen yok.

Temiz bir araç 37bin tl istiyor. Bu araca bu fiyat verilir mi? Bu temizlikteki araca ne kadar verilmeli?
Linkide paylaşıyorum, sahibinden linki paylaşmak yasak mı bilmiyorum, yasaksa eğer lütfen bildirin mesajımı editleyeyim, kurallara karşı gelmek istemem.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7992589/detay/

Bunun yanı sıra punto yerine 37bin verip hasar kayıtsız, boyasız, değişensiz, temiz bir 2012 model 75bin km, yarı otomatik, Opel corsa 1.2 essentia mı almak daha mantıklı olur?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Saygılar.