nice yıllara arkadaşlar
Printable View
nice yıllara arkadaşlar
nice yıllara böyle içeriği güzel ve punto severleri ve otomobil seven insanları bir araya getirdiğiniz için bu forumu kuran arkadaşlara teşekürü bir borç bilirim teşekürler arkadaşlar :happybda::cheers00:
Bilgilerin paylaşıldığı, sorunlara çözüm arandığı, herşeyden önemlisi dostça ortamların oluştuğu güzel bir site.
Kuranlara ve emeklerini maddi-manevi sürdürenlere teşekkürler.
Nice yıllara Grandepuntotr...:happybda:
ne guzel....nice birlikte yillara...:)
doğum günümüz kutlu olsun arkadaşlar...
emeği geçen herkese çoookkk teşekkürler...
iyiki varsın GrandePuntoTR ailesi... :) :) :)
nice yıllara GPTR! umarım 10. yılını da bu güzellikte kutlarız!
daha nice yıllara :) çok güzel bi yazı hazırlamışsın erdi eline sağlık..
grandepuntotr.com u buyuten herkesin emegine saglık diyorum:D:Dve dogum gununuzu kutluyorum arkadaslar insallah nice saglıklı,seviyeli,kaliteli ve grande punto lu yıllara diyorum;);)
Bu sitenin kurumunda emeği geçen ve bugüne kadar gelmesinde büyük emeği olan tüm abi ve ablalarıma teşekkür ediyorum...nice mutlu yıllara....
Hep beraber nice nice senelere...
Forum GrandePunto ! Nice yıllara..
nice mutlu yıllaraaaa . . .
nice yıllara
hey zaman ne çabuk geçmiş ya :)
Nice yıllara inşallah.
Nice Yillara. Inşallah Büyüyerek Devam Eder. Tüm Emeği Geçenlere Teşekkürler...
Çeşitli badireler atlatarak, günden güne büyüyerek ve en önemlisi hiç bir zaman seviyemizi ve tarzımız bozmayarak bir yılımızı geride bıraktık.
Ailemizi katılarak bizleri destekleyen tüm arkadaslarımıza ve sitemizin bu günlere gelmesini sağlayan başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm yönetim kadrosuna sonsuz teşekkürler ediyorum.
İnşallah hep birlikte 10. yılımızı kutlarız...Nice mutlu yıllara...
Daha nice yıllara birlikte girebilmek dileği ile...
heygidi günler... donanım haberden buralara kadar geldik.. eski günler çok özel ve güzeldi.. donanım haberdeyken sayfalar ne kadar da hızlı ve çabuk ilerlerdi.. iki gün girmedikmi bütün sayfaları okumak bayağı zaman alırdı. sonra burası.. ve hiç farkında olmadan bir yıl geçti.. olmaz ki yaaaa... ben GP mi daha dün ilk defa sıfır almıştim... o ilk heyecanı hala dün gibi yaşarım.. ama aradan 16 ay geçmiş.. sağlıklı ve daha nice uzun yıllara diyorum hepbirlikte...
nice yıllara
emeyi gecen herkeze teşekkürler
:happybda: