Her iki taraf için de hayırlısı olsun.
Arkadaslar kismet olursa pazartesi aracimin devrini veriyorum. Cok buyuk bi ihtimalle alfa romeo 156 ya gecis yapacagim.. Hakkimizda hayirlisi..
Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü...
Her iki taraf için de hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun. Mk1 e mi geçiş yapacaksınız?
Sent my iPhone using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Tsk. Ederim iyi dilekleriniz icin..
Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü...
Hayırlısı olsun, puntoya da iyi masraf yapmıştın![]()
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Bence Hakkı kardeşi 1.4 8 valf kesmedi,kesmezdi de!😉
Şimdiden alacağınız aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Tsk.ederim sagolasin komple orjinale cevirip verdim bayan kullanicak..
Aslinda isin asli oyle 1.4 8v de ayiptir solemesi 1500 tl verdigim varex'imden istedigim sesi alamadigimdan sattim 156 ile yakicam ortaligi 😂😂
Tsk.ederim İyi dileklerin icin ilk defa alfa kullanicam..
Sizce araci alirken yetkili servise mi gosteriyim yoksa expertirz yapan yerlere mi aslinda expertiz yapan yerlere pek guvenmiyorum gecenlerde bi arkadasim araba alacakti experde 2 degisen 2 boya cikti bide sanayiye gisterdi 1 sokulup takilan 2 boya cikti sence nereye gostermeliyim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri