Dikkat edin 2008 modellerin sis farları siyah zeminli ;)
Printable View
Dikkat edin 2008 modellerin sis farları siyah zeminli ;)
arkadaşlar fiat logosunu tüm dünyada değiştirdikten sonra tekrar mavi logoyla üretim yaparmı allahaşkına mavi logolu gelen araclar fiatın elinde kalan araclar olmalı.2007 son döneminde cıkan aracların göstergeleri iç kapı kolları ve koltuk dösemeleri bile farklı.adamlar tekrar eskiye dönermi bana cok sacma geliyo.mavi logomu kaldı ya albealar bile kırmızı logolu.
benim aracımda kırmızı logo yılbaşından önce aldım ve mavi logolu araçlarla farkı gögüslük tek renk göstergeler çok az farklı döşemeler farklı kapı kolları el freni vve havalandırlar üzrindeki plastik parçalar gri benim gördüğüm mavi logolarda bunlar yoktu benim aracom 1.3 75 bg dynamic
arkadaşlar benim aldığım yerdede hem mavi logo hemde kırmızı logo 2008 modeller vardı ama iç dizaynları farklılık gösteriyor araçların ama yeni gelen bütün araçlar kırmızı logo bunu unutmayın hatta bana gösterdikleri araç beyaz renk bunun sşyahı gelecek dendi gelen araba ile gördüğüm arabanın alakası yoktu meyarsem bana gösterilen mavi logo 2008 model gb di aldığım ise 2008 kırmızı logo gb
slm russatda yazar kardeş mavi logolu 2007 yılında trafige çıkan ama 2008 modeller var en iyi yol russata bakman
Fiatta bu özellik varmı bilemiyorum Volkswagen nin araçlarında (VW, Seat, skoda...)
ön cam sağ alt köşede rakamlar var orada Z haren sonraki rakamlar fabrika çıkış yılı olarak (modeli) 08 (2008) diye yazar...
Böylebi kod lama falan mutlaka Fiat ın biryerlerinde mevcuttur....
kesinlikle fiat model yılı olarak rakamlarla bir yere kazımıştır...bilen arkadaşlar yazarlarsa bende benim gp ye bir bakayım..işkillendim bak şimdi :)
1 yıllık konuyu iyi canlandınız valla :)
arkadaslar, daha oncede yazmıstım ama tekrar yazayım.2007-2008 model arasındakı fark, logodan felan degılde, sureklı gordugunuz bır yerden anlasılıyor aslında.gosterge panelınden.2007 ve oncesınde farklı, 2008 de farklı gosterge panelı mevcut...(ılk resım 2007, ıkıncı resım 2008 gosterge panelı, resımlerı caldım, sahıplerı anlamaz ınsallah :D)
bence teknik olarak kazınan sene yerini bilmek lazım...
2009 larda panel değişmeyeceğine göre nasıl anlayacağız...
bir yerlerde bir şekilde sene kesin olarak yazıyordur..
bilen kimse yok mu acaba?
yanlıs hatırlamıyorsam 2009 modellerın gosterge panellerıde farklı.2008, 2007 ve 2006 modellerde (sport harıc) kadran 20-40 dıye gıderken 2009'larda 10-30 dıye ılerlıyor.ama teknık olarak kazınan bır yer varmı bılmıyorum.sımdıye kadarda dıkkatımı cekmedı.yınede tekrardan bır ıncelemek lazım...
arkadaslar lütfen sizi yemelerine izin vermeyin yani o kadar para verip te bunu arastırmadan almak buyuk hata ve cogu gıbı servıs elemanları da bu konularla ilgili sıkıyorlar ne demek bi parti böyle geliyo ya öyle sey mi olur benim aracım 19 01 2008 italya üretimli ve nisan ayında aldım kırmızı logo ve gosterge panelı farklı ve benım aldıgım bayide tum puntolar kırmızı logolu idi yaani bence sizin araclar 2008 ama 2008 den öncekı uretılen seri muhtemelen 2007 agustostan sonra ayrıca degıstırip satma konusu ımkansız cunku yenı logo ile eskısınının sekılsel ve boyutsal cok farkı var yerıne oturtamazlar
dedıklerınıze katılıyorum ancak, mavı ve kırmızı logoların boyutları arasında hıcbır fark yok.dıleyen arkadaslar, herhangı bır fıat servısınde on, arka, jantlardakı logoları 50-70ytl arası fıyatlara degıstırebılırler.servısler sadece dıreksıyondakı logoyu degıstırmekten yana durmuyorlar.onuda dısarda herhangı bır reklamcıda yaptırabılırsınız...
Konu almış başını gitmiş benden size ufak bir tavsiye bütün koltuklarda kapı iç döşemelerinde ve bilumum malzemelerde etiket vardır bu etiketlerde malzemenin imal tarihi bulunur bu tarihten aracınızı az çok bir iki gün ops. bulabilirsiniz.
Arkadaşlar;
Konuya daha farklı bir yorum getireceğim. 2007 modellerde 4'lü düğmesindeki ana renk kırmızı ike, 2008 modellerde bunu siyah yapmışlar.
Bilginize..
hort :D
kafam karıştı iyice yahu niye böyle bir saçmalık yapıyorki fiat..