Merhaba arkadaşlar geçenlerde aracım için kamera almıştım a-101'den ancak memnun kalmadım görüntü çok kötü idi bende iade edip ücretini geri aldım. Sonra orta halli 100 TL. altı güzel internetten araştırdım ve greentech diye bir markanın var çekimi kullanımı çok güzel fiyatı 89 TL. bence ücretine göre çok çok iyi. Gel gelelim benim soruna şimdi arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu araç kameraları küçük boyutlarda bu fiyat bandında özellikle batarya gücü 200-300 mha yani daha üst segmentinden de alsan en fazla 700-800 mha gücü olurki standart telefonlarda bile 1650 mha dır genelde. Hal böyle olunca bu aletlerin şarjı fazla gitmiyor ne yazıkki. Amcam içine tabii ki çakmaklıklı şarj koymuş ancak ben kokpitte kablo görünce uyuz oluyorum zaten bizim puntolarda da arkadaş nasıl bir soket var yemin ederim çinden kiloyla pazardan alsan daha kalitelisi olur emenat duruyor sok çıkar iki güne elimde kalır bu zaten. Şimdi benim aklıma geldi aynanın yanında duruyor tavan lambasınada yakın ufak bir kablo vasıtasıyla tavan lambasından enerji alınabilir mi? Ayna da da benim enerji var otomatik kararan ayna ve yağmur sensörlü multiair punto ya da inanın ufakbir mobil şarj cihazı alıp güneşliğin oraya yapıştırasım var o kadar yani sevmiyorum bu çakmaktan şarjı.