Punto mu Fiesta mı - 40.000 TL
Mylife ın ekstraları blue&me,piano black kaplamalı ön-arka tamponlar,kararılmış ön farlar,navigasyon ön hazırlığı..bu özellikler dinamik te bile ekstra paketle alınabiliyor..
Mylife ın eksileri, manuel klima,arka camlar manuel,kol dayama yok,arka park sensörü yok..evolar tüm paketleriyle en zengin puntolar..
Easy ler ise konfor paketiyle alınmadığında (cc,oto arka camlar,kolçak) donanım olarak active evoyla aynıdır,yeni punto çıktığında,grandeden kalma ön göğüsleri değerlendirmek için "pop " diye bi model çıkarttılar.easy onun üst versiyonu ve farkı evo göğüse sahip olmasıydı.
Sent my iPad using
Cevap: Punto mu Fiesta mı - 40.000 TL
Neden punto almalısınız.
. Dizayn olarak bir kere fiestadan açık ara önde ( Bence )
. Yol tutuşu gerçekten inanılmaz çoğu viraja korkusuzca girip çıkabiliyorum. (Spor paket + güvenlik paketi var aracımda )
. Yakıt efendi gibi kullanırsak yormazsak 3.5 litreleri gördüm uzun yolda. Sıkıştırırsanız 1.3 olduğu için daha fazla yakacaktır .
. Multijet motorun garantisi yeter de artar bile taksilere gidin sorun 600-700 bin yapan araçlar var anahtar değmemiş daha. Yeterki bakımlarını ihmal etme.
. Güvenlik konusunda gerçektende başarılı.
. Fiestaya göre gerçekten çok daha konforlu. (Fiesta da kullandım bi ara )
. Ses sistemi olayına gelincede yorumlarda okudum kendi aracımda Hi-fi var gayet tatmin edici.
. Bir not daha daha düşük model punto bakarsanız eğer 2006 ve 2007 uygun fiyatlara çok daha donanımlı bir araca sahip olabilirsiniz. Emotion gibi
40.000 lira civarlarına Fiat Bravo'da bakabilirsiniz. Güzel araçtır
Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion 2010 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 280836495
Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion 2009 Model 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 281309969
Bunlar gibi mesala bravolar 20 bin dir bakım periyodu. punto ise 10 binde bir buda bir artı mesala bravo için
Alıntı:
aydin2534 Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 1 yıl kadar punto sonrada fiesta kullandım hala kullanmaya devam ediyorum yol tutuş iç mekan genişliği hakkında katılıyorum size ama donanım, performans, güvenlik ve aerodinamik hakkında söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum verebileceğim en basit örnek ise ses sistemi ses kalitesi ve performans olarakta punto 1.3 fiesta 1.4 yada 1.5 motor hacim farkı varken bile punto nasıl daha iyi olabiliyor anlamş değilim
Sevgili Doğukan Kardeş,
Senin o 1.5 dediğin fiesta 75 hp
1.4 dediğin fiesta'da 68 hp
1300cc'lik bir motorda 75 hp üreten punto daha az yakıt yakmaz mı ?
Tork konusundan bakarsak 1.4 fiesta 160 n/m 1.5 fiesta 185 n/m
1.3 punto 190 n/m
Umarım anlamışsındır niye daha iyi olduğunu.
Ses sisteminden bahsetmişsin iki araçta B class. Bu araçlarda Bose , Harmankardon gibi sistemler aramamak gerek. İkisi de dandik fabrika hoparlörü. Donanım konusuna gelecek olursak Punto'nun cam tavanı zaten Fiesta'yı susturur.
Arkadaşlar yarın aşağıdaki arabayı göreceğim
Tanıdık bir firma çalışanıymış kaza boya hiçbirşey yok
Cam tavanlı dinamik
ASR esp var yazmış ama asr off tuşu görünmüyor yine o nedenle tereddütüm var sadece
2011 PUNTO EVO 1.3 MULTİJET CAM TAVANLI FULLL İLK SAHİBİNDEN
İlan No: 285996399
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 285996399
Bir de C segment öneren arkadaşlar teşekkür ediyorum
Açıklaması yok ama Puntoyu stil olarak çok beğeniyorum o nedenle Bravo tercih etmedim
Yine de çok sağolun ilginiz için
Alıntı:
omerinannesi Nickli Üyeden Alıntı
Bir de C segment öneren arkadaşlar teşekkür ediyorum
Açıklaması yok ama Puntoyu stil olarak çok beğeniyorum o nedenle Bravo tercih etmedim
Yine de çok sağolun ilginiz için
Size özel mesaj attım. Okudunuz mu acaba?
Punto mu Fiesta mı - 40.000 TL
Çok basit bi denklem Fiestanın en düzüne 35 40 vereceğine puntonun cam tavanlısını alırsın o paralara. Fiestada kullandım şuan puntoya biniyorum. Fiesta net bi şekilde söyliyim bunu virajlarda bizim tabirimizle kıçı başı ayrı oynuyor arkadaşım. Punto ona göre gayet başarılı bi araç bu dediğimi bi düşün derim.
Orjinal boyalı, kazasız, sigara kullanılmamış temiz araç.
İlan No: 285988115
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2012 Model 45.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 285988115
ÖRNEK [emoji1318]
Sent my iPhone using
herkese merhaba
punto mu fiesta mı diye düşünüp dururken fiat egea hatchback satın aldım :)
hatchback almamdaki en büyük etken fiyat performans oranı ve aracın dış stilini çok beğenmem oldu
40-42 bin 2. el puntoya verecektim ama egea hb koç indirimiyle oldukça makul bir fiyata gelince tercihimi o yönde kullandım
araba tek kelimeyle göz bebeğim şu an
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
Yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız cezasız kilometrelere inşallah
Alıntı:
omerinannesi Nickli Üyeden Alıntı
hatchback almamdaki en büyük etken fiyat performans oranı ve aracın dış stilini çok beğenmem oldu
40-42 bin 2. el puntoya verecektim ama egea hb koç indirimiyle oldukça makul bir fiyata gelince tercihimi o yönde kullandım
araba tek kelimeyle göz bebeğim şu an
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
Egea 'niz hakkında kullanım tecrübelerinizi asagidaki başlıkta paylaşabilirsiniz;
https://forum.grandepuntotr.com/gene...tchback-2.html
Yeni aracınız hayırlı olsun. Hangi model, motor tercih ettiniz ve fiyatı nedir?
SM-J500F cihazımdan gönderildi
@omerinannesi hangi model benzin/dizel aldınız acaba? Fiyat olarak da bilgilendirir misiniz? Bizde egea hb almayı düşünüyoruz?
hayırlı olsun hocam..fiyat bilgisi nedir?
Gecikmeli olarak merhaba
Ben 1.6 dizel lounge plus aldım
Koçailem indirimi ile 68bine geldi
Temmuzda zam geldi diye biliyorum Koçailem olmadan 72 73 e alan arkadaşlar oldu
Ben en çok iç ve dış stilini beğenerek ve bagaj hacmine tav olarak tercih ettim
Adaptif cruise control sisteminden çok memnun kaldım
1.3 motor ile fiyat farkı az olduğu için 1.6 tercih ettim
Şu an 1000 km de ilerleyen günlerde tecrübelerimi paylaşırım
Selamlar
Aracın yalıtımından memnun musunuz. Araçta kabin içi motor, lastik ve rüzgar sesiyle alakalı herhangi bir şikayetiniz var mı?