Merhaba. Bence powerbank ile hiç uğraşmayin. Ben de bahsettiginiz greentech araç kamerası kullanıyorum. Montajini bende tavan lambasina yaptirmayi dusundum ancak elektrikci tavan lambasi sigortasi dayanmaz diyip kameranin cakmaklik adaptorunun uclarina kablo lehimleyip debriyaj pedalinin ustundeki sigorta kutusundan 10 amperlik bir sigortanin cikisina bagladi. Adaptoru oraya gizleyip kabloyu diregin ordaki plastigin altindan tavana ve tavan dosemesinin altindan dikiz aynasinin oraya ulastirdi. Suan kablonun sadece dikiz aynasinin ordan cihaza giden 10 cmlik kismi gorunuyor. Ayrica kullanimida cok basit. Kontagi acinca cihaz kayda basliyor. Kapatinca kendiliginden kaydi bitirip kapaniyor. Ben hicbir tusa basmiyorum.
Kameraya gelicek olursak kamera çok iyi değil.en yüksek çözünurlukte çekim yaparken öndeki aracın plakasını okuyabilmek için araca 4 metre yaklasman gerekiyor. Daha uzak mesafedeyken maalesef dokunmuyor. Ayrıca çektiği videolar ara ara takılıyor.donuk donuk çekim yapıyor. Sanırım hafiza kartının ısınmasıyla ilgili bir durum. Çünkü dakikada 700 mblik bir yazma yapıyor cihaz. Anlamadığım mevzu bu kadar veri akisinin olduğu bir kamera nasıl olurda 4 metreden sonra plakayı okuyamayacak kadar dandik çekim yapar.