Arkadaşlar merhaba, bütçem 32000TL ve açılabilir tavan & otomatik vites olan bir araç almak istiyorum. Bu durumda en uygun seçeneğin Punto Evo 1.4 Multiair Dynamic olduğuna karar verdim ve bir araç beğendim, ilan linki:
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2012 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 259257913
Sorgulamaları yaptım ve ilanda dediği gibi 4053TL hasar kaydı var, benim için çok önemli değil zaten fotoğrafları da var. Muayene de 2014 sonunda 38000km civarı yapılmış, kilometre de uygun gözüküyor. Size sormak istediğim (uzun yol gideceğim için araştırmak istiyorum) ilandaki aracı alırken nelere dikkat etmeliyim ve fiyat normal mi? Aracın bulunduğu ilden ziyade satıcı ile konuşup İzmir'de buluşmayı, kontrolleri ve sorun yoksa satış işlemlerini burada yaptırmayı teklif edeceğim.
İkinci sorum 60.000 bakımı ile alakalı, malum 60.000 bakımı çoğu araçta ağır bakım gibi olur, Punto Evo Multiair AT için bu bakımda neler değişiyor ve tahmini maliyeti nedir? Bütçem biraz sıkışık olduğu için iyi planlayarak bu işi bitirmek istiyorum.
Yer imleri