arkadaşlar merhabalar.. ilk arabamı aldım. gp alarak aranıza katıldım. epeydir piyasayı takip ediyordum. ama 20 bin liraya araba bulamıyordum. yani alınası bir araba bulamıyordum. bu fiyata hep 99 model 2000 model 200-250 bin km yıpranmış yorulmuş arabalar vardı.
hasılı 1.3 multijeti eski kasa puntoyu daha önce de kullandığım için grande puntoda karar kıldım. araç ilk sahibinden 140 bin km tavan kaput bagaj hariç boyalı/lokal boyalı granit gri.
-ekspertize götürdüm arabayı. 4. vitesde 187 yapmış ama motor %78 dedi usta. ben de yolda gelirken yüklendim biraz 170 falan yaptım gayet iyi basıyordu daha da basardı da bu arabayla biraz tehlikeli o hızlar hele bir de kış aylarında. aracın çekişi falan gayet iyi ama ekspertizin %78 demesi kafamı karıştırdı. servisten de sordum araba hep serviste bakıma girmiş. sizce normal mi %78?
-göğüsün alt kısmında bir boşluk var servis orijinal hepsinde var dedi. sizce normal mi var mı öyle bir boşluk? hızlı giderken sanki soğuk geliyor oralardan.
-bu km den sonra servis devam etmelimiyim bakımlara yoksa sanayiden mi bakım yaptırayım?