Merhaba Arkadaşlar . eşimin bir türlü manuel vites kullanamaması ve punto nun bagajının ufak gelmesi (bebek arabası sorunu) gibi sebeplerden sevdiğim punto mu satmayı düşünüyorum almak istediğim araç ise bravo multijet dualogic.Aracı kullananlar varsa tavsiyelerini bekliyorum 75-80 bin km yi geçmemiş değişeni olmayan 2010-11 model düşünüyorum kendi aracım ise 2008 grande punto multijet dynamic aracımın km si 37 binde oldukça az kullanan biriyim.Şimdi diyebilirsiniz ki neden dizel alacaksın madem az kullanıyorsun ama yinede dizel istiyorum multijet ten çok memnunum aracımın hiç bir değişeni yok sadece sağ arka çamurlukta lokal boya var onun dışında ufak tefek çizikler ki onlarda pasta boya ile çıkacak türden.Kendi dinamik özelliklerinin yanı sıra navitech navigasyonlu multimedya . km 15'' aleminyum alaşımlı jantlar ve birkaç krom aksesuarlar mevcut.Fiyat olarak aracımın üzerine 10 bin civarı eklemeyi düşünüyorum 35-36 civarına 3-4 yaşında bravo bulabilir miyim ? tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.