Merhaba. Geçen hafta 2011 de sıfır aldığım albea premio plusımı sattım. Aklımda Dizel Toyota Corolla, Dizel Opel Astra sedan spor paket ve Egea vardı. Yaptığım incelemelerde Corollanın ne içini ne de sürüşünü beğendim. Sadece dış görünüş güzel. O da sanki star warsdaki robot savaşçılara benziyor. Astra sedan spor paketinde ciddiydim.Ama eşimde yeni kasa corsa var. aynı marka iki araç olmasa diye içimden geçmiyor değildi. Egeanın çıkmasını bekledim. İnceledim. Beğendim. Astra sedan dizel için anlaştığım fiyattan 10 bin lira, Corolla dizelden 14bin lira daha hesaplı geldi. Ve Ankara Otodan 1.6 multijet2 lounge paket beyaz Egea satın aldım.
Araç oldukça estetik ve kaliteli. Donanım doyurucu. İç plastik malzemesi iyi. alışma sürecidir bunlar. Başka marka araç kullnana arkadaşlarımın hepsi beğendi. Önden şuna benziyor arkadan şuna benziyor diyenleri boşverin . Her yeni model bir birine benzer. Yeni focusu plakasız ilk gördüğimde çakma toyota corolla zannetmiştim. Oysa göz alışınca oldukça güzel kasası var. Reklamda geçtiği gibi fiyatıyla ve kalitesiyle ezber bozmuşlar
Yer imleri