Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden saklasın hepimizi...
Printable View
Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden saklasın hepimizi...
allah beterinden korusun kimsenin başına kaza bela vermesin. abilerim bu millet salak mı yada dikkatsizler.bana da oluyo aynısı ama ben tabi 80 90 da değil.60 da felan oluyo adam birden önüme atlıyo.bi de hiç aynalara bakmıyorlar yanımda biri otururken söylüyorum. bak bu önceki sola döncek diyorum sinyal felan da vermiyolar adam dönüyorum ne sağa ne salo bakıyo direk dalıyo.walla ehliyetim olsa dalacam tampondan inadınada gaza basacam neyse konu dağılmasın. geçmiş olsun.
allah beterinden saklasın bende bu gece çok büyük bir kazayı ucuz atlattım punto aldığım için çok daha mutluyum allatan aracımıza esp var
cok gecmıs olsun gerceklten cok kotu oluya ben kıyamıyorum bu araca boel gordummude fene oluyorum..allah buyuklerınden saklasın..
gecmiş olsun önemli olan cana birsey olmasın
Gecmis olsun...
gp em 20 gündür tamirde yarın çıkıyo kaput ön cam tampon farlar ve iç emniyet sacı değişti sol çamurluk boyandı bakalım kaç ytl çıkacak gerçi para ödemiycem ama araçtan hevesim kaçtı ikinci el temiz kazasız ghia c-max bakıyorum takas yapacam
takas değilde satılık var :D:D
Gecmis olsun...
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun Mehmet.
Eskiden aynı kazayı bende yaptım. Hasar çok fazlaydı ama tüm suçu karşı kamyona vermişlerdi. O aracımda hava yastığım yoktu ama emniyet kemerim takılıydı. Tavsiye ederim ;)
Herkese kazasız belasız hayırlı yolculuklar.
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun sana olmamış bişey mala gelsin sıkma canını
oncelikle gecmis olsun size birsey olmamis ya araba sorun degil... buarada bu kazada airbaglerin acilmamasi cok normal bence... ilk arabami pert ettigimden biliyorum grandepuntolar gercekten cok saglam onun sayesinde hala hayattayim:)
Arkadaşlar iki hafta önce bir yavru köpeğe çarptık ön tanponda bir kırık oluştu ve kasko komple tanponu değiştirdi. Allahtan takla falan atmadık bu tarz kazalarda takla atma riski çok fazlaymış aman dikkatli olun canlı lastik ile cant arasına girerse kitleme yapıp takla attırabiliyormuş herkesin bilgisine. Herkese kazasız belasız seyirler dilerim...