Cevap: Grande punto 1.4 Starjet Dynamic hakkında yardım acil?????
Alıntı:
ugurturkeli92 Nickli Üyeden Alıntı
Sen o aracı alacaksan iyice baktır 26 ya al geç
Sent my iPhone using
bide kardeş sol tarafta 4 parça temizlik boyası varmış kazası falan sorun olurmu bu ilerde sence???
Benim aracımda kazalıydı 7 senelik araç illa başına bişey gelecek bilerek aldım ve pişman değilim . Bilmediğin bişey çıkmasın da asıl o can sıkıyo mesela opeli satarken şirket aracı olarak geçmişi olduğunu öğrendik o bi yandan can sıktı bi yandan kurtulduk dedik . Alan kişi de bilerek aldı yani güvenilir satıcıya denk geldiysen ne mutlu sana kardeşim
Sent my iPhone using
Alıntı:
Benim aracımda kazalıydı 7 senelik araç illa başına bişey gelecek bilerek aldım ve pişman değilim . Bilmediğin bişey çıkmasın da asıl o can sıkıyo mesela opeli satarken şirket aracı olarak geçmişi olduğunu öğrendik o bi yandan can sıktı bi yandan kurtulduk dedik . Alan kişi de bilerek aldı yani güvenilir satıcıya denk geldiysen ne mutlu sana kardeşim
Sent my iPhone using
valla karar verirsem computeste sokacam orada ne çıkarsa artık bişeyde çıkmasa alırım herhalde
Expertiz yani ? Sok tabi mutlaka
Sent my iPhone using
Alıntı:
Expertiz yani ? Sok tabi mutlaka
Sent my iPhone using
aynen kardeş kullanan kişi bayan herhalde temiz kullanmıştır herhalde gidip görelim bakalım biraz daha indirebilirsem 26ya falan alırım
26 ya al ama aracını üstüne alma baban annen falan onların üstüne al çünkü bana sigorta 1600 çıktı yaşım 24 .
Sent my iPhone using
Alıntı:
26 ya al ama aracını üstüne alma baban annen falan onların üstüne al çünkü bana sigorta 1600 çıktı yaşım 24 .
Sent my iPhone using
babam memlekette ya uğraşmayalım şimdi benim yaş 30 belki daha ucuz olur :D
He o zaman sorun yok kardeşim dedik kusura bakma abi profilde 21 görünce :)
Sent my iPhone using
Alıntı:
He o zaman sorun yok kardeşim dedik kusura bakma abi profilde 21 görünce :)
Sent my iPhone using
yok kardeşim sorun değil starjet hakkında bilgim yoktu sayende arabayı almaya sıcak bakıorum yani :D
Tjet alabilirsen al diyecem de o daha da çok yakıyor bence ilk araban için starjet gibi full donanımlı bi araç isteklerini karşılayacaktır abi iyi tercih [emoji106]🏻
Sent my iPhone using
Ama acelen yoksa abi emotion bulmaya çalış benim aracım emotion 6 hava yastığı yokuş kalkış desteği çift yönlü digital klima vs vs herşey var . Ama o baktığın araç alınmayacak bi araç değil içine sindiyse kaçırma yinede emotionlar zaten sipariş üzerine getirtilmiş modeller bulman zor olacaktır onuda göz önünde bulundabilirsin
Sent my iPhone using
aynen kardeş pek kullanmam zaten haftasonları belki haftaiçleride metroya kadar kullanırım starjet eğer arabsı temizse mantıklı gelio
Alıntı:
Ama acelen yoksa abi emotion bulmaya çalış benim aracım emotion 6 hava yastığı yokuş kalkış desteği çift yönlü digital klima vs vs herşey var . Ama o baktığın araç alınmayacak bi araç değil içine sindiyse kaçırma yinede emotionlar zaten sipariş üzerine getirtilmiş modeller bulman zor olacaktır onuda göz önünde bulundabilirsin
Sent my iPhone using
ilana göre aracın özllikleri pek paylaşılmamış ama emotion değil herhalde daha doğrusu pek bilgim yok :)
bende 6 aydır emogion 2006 gp starjet kullanıyorum 6 ileri kesinlikle büyük avantaj yakıt asla can sikmiyor s.içi max 8 lt s.dışı 5.3 yakiiyor xcok memnunum
Alıntı:
cavalier79 Nickli Üyeden Alıntı
bende 6 aydır emogion 2006 gp starjet kullanıyorum 6 ileri kesinlikle büyük avantaj yakıt asla can sikmiyor s.içi max 8 lt s.dışı 5.3 yakiiyor xcok memnunum
Eyvallah kardes ne bilim pek tutulmadı falan dediler ama artık anladım ki iyi arac
İlandaki araç 8v 77 beygir,
Starjetin fun modeli haricinde analog klimalı aracı yok
İlanda dynamic denmiş ama araç active
İşin özü ilandaki araç 1.4 8v 77 hp active otomatik :)
Alıntı:
Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı
İlandaki araç 8v 77 beygir,
Starjetin fun modeli haricinde analog klimalı aracı yok
İlanda dynamic denmiş ama araç active
İşin özü ilandaki araç 1.4 8v 77 hp active otomatik :)
kardeş nerden anladın active olduğunu sadece klimadanmı satıcı bayan olduğu için öle yapmış olabilir zaten diğer özellikleri işaretlememiş :)
kardeş haklı olabilrisin fire active herhalde :D