hocam çok çok geçmiş olsun..bence bastırın 19 çok düşük rakam..
Boya bile yok derken olaya bak, ama çok şükür kemerimi tuşuna bastim çiktim fiat teneke diyenlere kapak olsun eşim ve bende siyrik dahi yok.. Araç pert kasko 19 verdi itiraz ettim sizce ne eder
BU ARADA ARACIMDA KAZA SIRASINDA OLMAYAN FİAT DAMGALI FİTİLE GEÇEN ORJİNAL RÜZGARLIKLAR SATILIKTIR İHTİYACI OLAN MSJ ATABİLİR AYRICA FIRLAMIŞ AMA KIRILMAMIŞ ÇİZİKSİZ İÇ AYNA VE KIRMIZI DİKİŞLİ YIPRANMAMIŞ DERİ VİTES TOPUZU SATILIKTIR
Konu ygttt54 tarafından (26/10/2015 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.
hocam çok çok geçmiş olsun..bence bastırın 19 çok düşük rakam..
geçmiş olsun, sağdaki tabelaya vurdun galiba.
sağ aynanın içindeki termometreyi alabilirsen satın alırım
Çok çok geçmiş olsun kardeşim....
Geçmiş olsun kardeş. Allah korumuş.
Cok gecmis olsun kardesim.buyuk bir kaza
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Büyük geçmiş olsun, inşallah daha başka kimse yaşamaz bu kötü durumları.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Geçmiş olsun.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
geçmiş olsun aracı görünce içim cız etti..
geçmış olsun..
elınızdekı parçaların fotosunu yollayabılırmısınız..
F&F Car Clean - Detailing Center
Geçmiş olsun, Allah korumuş.
çok geçmiş olsun allah korumuş
vallahi içim yandı allah kolaylık versin allah bidaha göstermesin inşallah
Çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınız .
çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsınız.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri