ben 2008 otomatik 125.000 de 5 parça temizlik boyalı 25.500 e geçen hafta verdim.
Printable View
ben 2008 otomatik 125.000 de 5 parça temizlik boyalı 25.500 e geçen hafta verdim.
manisa merkezden aldım aracı. temiz araba bulmak zor. kendi aracım çok masraflıylı 2006 1,4 active kırmızı 21000 e sattım. (tavan hariç boya var değişen yok km oynanmıs belki 250.000 i devrimiştir.) ben puntoyu çok sevdim. lpg takılı oalrak kmde şehir dışı km.de 13,5 kuruş gibi değerleri hep yakaladım. city arızası yaşadım. 600 tl ye özelde hallettirdim. ama gerçekten sevdim. sevmediğim yanı performanslı olmayışı. performans çok fazla bekleme. ona göre al derim.
Bülent arkadaşın dediği gibi sızdırmazlık filan ilk lpg taktırırken sorun oluyo. fakat sonrasında bir kere bile servise gitmedim araçla. lpg taktırıp stepneyi iptal ettim. onun yerine lastik tamir spreyi aldım. aldığım araç lpg siz ama yine lpg taktırcam. motorsiklet gibi yakıt tüketimi oluyo taktırınca
valla kardeş fire activele starjet arasında kaldım birini seçicem artık...
starjet lpg konularını bi oku istersen. ben okudum kafam karışmıstı. bende düşünüyordum starjet i. tavsiyem. buldugun hangi araç daha temizse onu al. içine filan otur önce içine sinsin. içine sinmeden aldınmı gözün başka araçlarda oluyo. satmak istiyorsun aldığın arabayı.
ya benim punto da egzotik kırmızı ve aldığımda ön ve arka tampon rengi gövdeye göre daha açık renkti.arabayı aldığım çocuga sordum abi valla bende bilmiyorum bnde aldığımda oyleydi sormadım dedi.alırken ekspertiz raporunda da bişey çıkmadı. acaba bu tampon renk farkı kırmızı puntolarda hep var mı?
1.4 fire 2012 evo 35.000 km de dualogic 33.000 TL ye aldım, biraz kazık yedigimi düşünüyorm
hasar kayıtsız..