Geçen gün ümraniyede kapalı otoparkta duran forum üyesi bi arkadaşın aracının tavanı dahil hasar gören parçaları olmuştu benzeri dün evin önünde benim aracımada geldi maalesef
Sabah parkettiğim aracın öğlenden sonra yanına geldiğimde kaput sağ iki kapı ön çamurlukta ciddi ve derin çizikler arka çamurluk ve bagaj kapağındada minik çizikler olduğunu gördüm aynı yerde bikaç aracıda daha çizmişler muhtemelen küçük çocuk çizmiş gibi görünüyo polise gitmedim kaskoda yok olan olmuş kamera kaydı vs. de olmadığı için bişey yapamıyorum
Aracı hemen ümraniye şerifalideki sonax a götürdüm çiziklerin derin olduğunu ve yapacak bişey olmadığını söylediler ve bu işi yapan bostancıdaki otoking firmasını önerdiler aracımın arka tampon hariç orjinal bu yüzden çok üzüldüm
O sinirle bostancıya gitmeden eve geldim aracı parkettim ve daha önce aracım için aldığım bi kısmınıda kullanmadığım bagajımda duran sonax çizik giderici güçlü cila diye bi ürün vardı dedim bi umut belki bişeyler yapar diye sürdüm baya etkili bi ürün çizikleri belli oranda kapattı kaput hariç çok dikkatli bakmadıkça çizikler farkedilmiyor bu birazda olsa moral oldu bana.
Biraz uzattım hikaye napıcamı bilmiyorum otokinge daha önce gideniniz varmı boyatmak istemiyorum son çare boya olacak ama lokal belirli işlemlerle bu işi bitirip aracımın orjinalini bozmak istemiyorum bana yol gösterin lütfen
Yer imleri