Ce: Göğüs değişimi sonunda yapıldı
Helal olsun,emsal teşkil eder bu durum
2012 de benim kaza nedeni ile airbag açınca değişmişti.ama araç çoğu zaman kapalı garajda olduğu için son 3 senede pek sıkıntı olmadı.
Alıntı:
tayfux Nickli Üyeden Alıntı
Serkan hocam şu yorumu bu forumda ilk defa duyuyorum yani özellikle city de fiat ın davranışından memnun olmanız şaşırttı beni..inşallah memnuniyetiniz devam eder..
ben city sorunuyla karşılaşmadım ama forumdan okuduğum kadarıyla değişimler ücretsiz yapılıyordu. bu konuda yanılıyor olabilirim tabii.
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
@srkn15 hangi servisse memnun kaldığınız,bizimle de paylaşır mısınız?
üstad erzurum çimenler, erzurum şen oto ve ankarada kavaklıdere dışında servise gitmedim. bunların üçünden de çok memnunum. hatta daha ucuz olur diye özel servis ihtimalini düşünmeyecek kadar memnunum diyebilirim.
hatta arabayı satmayı düşünüyorum. kafama göre araba bulsam başka marka bile olsa baktırmaya ankaradaysam kavaklıdereye, erzurumdaysam çimenlere götürmeyi düşünüyorum.
biraz geç fark etmiş olabilirim cevap için kusura bakmayın. belki de ben puntodan çok memnun olduğum için her şeyiyle gözüme hoş gözüküyordu. periyodik bakım dışında uğramadım servise o aralarda gayet iyiler ne bileyim :)
Alıntı:
srkn15 Nickli Üyeden Alıntı
ben city sorunuyla karşılaşmadım ama forumdan okuduğum kadarıyla değişimler ücretsiz yapılıyordu. bu konuda yanılıyor olabilirim tabii.
üstad erzurum çimenler, erzurum şen oto ve ankarada kavaklıdere dışında servise gitmedim. bunların üçünden de çok memnunum. hatta daha ucuz olur diye özel servis ihtimalini düşünmeyecek kadar memnunum diyebilirim.
hatta arabayı satmayı düşünüyorum. kafama göre araba bulsam vw bile olsa baktırmaya ankaradaysam kavaklıdereye, erzurumdaysam çimenlere götürmeyi düşünüyorum.
Biz istanbulda sizin kadar şanslı değiliz maalesef.
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Biz istanbulda sizin kadar şanslı değiliz maalesef.
doğrudur benim genel yorumum da aslında sadece 3 servisi kapsıyor :)