Sadece uzunda 6. vites farkı var yüksek hızlara çıkmak için. Gerçi yeni modelde 6. vites de gitti. Yine de uzunda önde olacaktır. Kalkışta felan ise 1 boy felan diyorum.
Printable View
Sadece uzunda 6. vites farkı var yüksek hızlara çıkmak için. Gerçi yeni modelde 6. vites de gitti. Yine de uzunda önde olacaktır. Kalkışta felan ise 1 boy felan diyorum.
eğer ayrıntılara girersek 90la 75 arasında 10 tork fark var.kesinlikle al.ben esp almadım hiç sorun yaşamıyorum.zaten 75e yüklendinni hakkını werio.
75 e ufacık bir dokunuşla; powerbox veya yazılım, 90 lığa boy boy atmak mümkün oluyor.
ben 90 lıgı seçerken 6.vitesin etkisi çok olmuştu vede araç alırken bazı özellikleri orjinal olcak yormayacak seni eger sende esp istiyosan aklında kalmasın durumun varsa 90lık al en azından pişman olmassın
ben 75 lik aldım aracın çekişi falan gayet iyi güzel topluyor.eniştenin fiesta var o kullandı kesinlikle seninki daha iyi diyor.çabuk hızlanma ve çekiş yönünden.ama 90 lık olma durumu varsa 90 lık elbet daha iyidir:)
eğer istanbul gibi trafiği rezil bir şehirde yaşıyorsan zaten ha 95 lik almışsın ha 75 lik.
bende starjet dinamik 95 HP var.ama daha 4.vitesin üstünü göremedim.
gerçi alalı 20 gün oldu :) orası da ayrı...
aynı zamanda 75 HP ne kadar yakıyor bilmiyorum ama 95 HP starjet dinamik 100 km de 9 lt yakıyor.uzun yolda 6.viteste 5 e kadar düşüyomuş ama dediğim gibi ya nasip :)
o motorda tertemiz bir +18 Hp saklı..arasına 500 ytl sıkışmış..
Araç çok daha keyifli oluyor, yakıt tüketimi düşüyor
aynı yolda aynı şekilde kullanmama rağmen 2 gündür 9,2 lt yaktığını göstermeye başladı yol bilgisayarı.en son benzin aldıktan sonra oldu bu.yakıt ile bir alakası olabilir mi??
shell kurşunsuz 95 oktan almıştım.
Şehiriçi ise soğuk havalardan kaynaklanıyor olabilir . Ben Van'da yazın 7,0-7,5 yakarken kışın 8,5-9,0 lt yakıyordum. Tabi istanbulda o kadar fark olmaz ama yine de farkeder. 4. vitesten yukarı çıkamıyorsanız normaldir.