Hocam öncelikle merhabalar, punto güzel bir tercih olabilir. 1.2 motoru önermiyorum şahsen sizi yorar. 1.4 fire 77 beygir veya 1.4 multiair motor seçeneklerini seçebilirsiniz, satılık araçların bünyelerinde barındırdığı özelliklere göre fiyatları değişmekte, puntoda paket bolluğu olduğu için farklı fiyatlar görebilirsiniz, bilinen kronik arızası city motorunun bozulması olarak görülüyor sanırım bu arızada 2010 üzeri modellerde sanırım pek görülmüyor, 30 bin liraya multiair motor bulur musunuz bilmiyorum fakat multiair motoru düşünmenizi tavsiye ederim, kendi aracımda satılıkta fakat sizin bütçenizi aştığı için önerme gereği görmüyorum, paketlere göre fiyatlara dikkat etmelisiniz, iki günlük bir arşatırma sonucunda sanırım gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. uyarıda bulunmam gereken konular(aklıma gelenleri söyluyorum)
- fire motor lpg ile oldukça uyumludur
- multiair motoruda lpg ile sorunsuz kullananlar var, ben lpg taktırma gereği duymadım zaten normal kullanımda az yakıyor.
- multiair motor 6 ileri şanzıman ile gelir. malum sitede 5 ileri fire puntoları multiair ketegorisine koyan oldukça fazla satıcı var.
- start stop sistemi oldukça mantıklı ve güzel bir sistem bunun aksini duyabilirsiniz aldırış etmeyin.
şimdilik aklıma gelenler bunlar, umarım aradığınızı bulursunuz
Yer imleri