Alıntı es_evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar aracımı aldığımdan bu yana farlarımı beyaz yapma isteğimi bir türlü gerçekleştiremedim. Ancak geçenlerde internette gördüğüm ve 11 gün önce aliexpressten sipariş ettiğim led far ampulleri bugün elime ulaştı. Hemen denedim ve izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim.
Sipariş ettiğim ampuller kısa ve uzun 6000k beyaz led.
Philips'in 4 çekirdekli iki tarafta toplam 4 led'ten oluşan bu ampuller kısa farlarda 2200 lumen kısa uzun birlikte yandığında 4500 lümen ışık gücüne sahip.İki ampul toplamda 9000 lümen güce sahip.
Kısa farlarda mükemmel bir aydınlatmaya sahip ampuller , uzun farlarda normal bir performans sunuyor. Ama selektör performansı gerçekten harika.
Çok lüks araçlarda selektör yapınca ortaya çıkan şimşek etkisi bu ampullerde mevcut.
Ben gerçekten memnun kaldım. Soru ve görüşlerinizi bekliyorum.
Fotoğraflar çok kaliteli olmadı ama affınıza sığınıyorum.
Saygılarımla.
Ben linea kullanicisi olarak arabamda sizin gibi led ampul kullaniyordum fakat cikarttim yerine canbus zenon taktim ticari taksi linea kullanan bir arkadsta led taktiktan bir sure sonra obd beyni yandi far sinyal silecek kollari ve direksiyon tuslari calismiyordu yaklasik 5000 tl lik masraf garantiden karsilandi led far secimlerinde canbus lu tipleri secmekte fayda var ben hem kisalara hemde uzunlara 6000k canbus zenon taktim bir arastirin derim sonradan sıkıntı olmasin