Ce: Seçim? Bravo Mjet Sport / Golf 6 1.4 TSI Highline / Mazda 3 İmpressive HB
byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı
Bu Golf hakkında ve Diesel araç hakkında bir nebze haklı olabilirsin ama Golf ciddi anlamda çok değişik bir araba. Geçen hafta aldım daha aracı. Çok fazla yol yapma şansım bile olmadı. Toplasan 200 km ama diyorum ki ben arabaya binmemişim. Tamam Fiat Punto o segmente göre çok güzel bir araç. Donanımlı yakışıklı vs. Ama segment değiştiricek biri için Bravo yu hiç önermiyorum. Yakıt olayına gelince. Diesel 1,6 Bravo yakacak 30 kuruş Golf Tsi benzinli yakacak 40 kuruş. Aradaki 10 kuruş fark için değmez bence.
İlandaki aracı ele. Daha düzgün hasar kayıtsız olanlarına bak. Ama kesin Golf al derim. Mazda da çok kaliteli araç yapar fakat Mazda nın piyasası hiç yok.
Valla bende bravo var.30 kuruş yaktığı falan yok.Tsi motorlara doğru düzgün lpg bile takılmıyor.Takılsa bile çok maliyetli ve fazla ekonomik olmuyor.Ayrıca şu golfü fazla abartmayın.Binmediğim sürmediğim araç değil.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri