Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hızlı bir şekilde şöyle birşey oldu..Bence fena görünmedi..
Elinize sağlık çok teşekkür ederim. Bronz jantları severim fakat nedense benim jant da gözüme pek hoş gelmedi.

Alıntı Kadir00906 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Photosopta jantlarının rengini değiştirmek bayağı zaman ister iyi birşey isterseniz, çünkü çok kollu ve siyah, ama tahminimce siyah araca ya gri , gümüş parlak değil ama yada beyaz renk takmalısınız ki aracınızı açsın, benzer tonlar hep boğacaktır, mümkün olduğunca zıt renkler tercih etmelisiniz.
Haklısınız kullanımı hakkında bilgim olmadığından kolay mı zor mu olur bilemiyorum.

Renk olarak da başta belirttiğim gibi gun metal düşünüyorum ağırlıklı olarak fakat jant ve araba acaba yeteri kadar kendini gösteremez mi yine kararsız kalıyorum. Normal gümüş gri önerenler oldu. O da acaba çok mu sıradan olur diyorum.

Beyaz jantı 2 önceki arabam olan mavi corsam da kullanmıştım. Beyaz jantı mavi ve kırmızı arabalara çok yakıştırıyorum. Her ne kadar Beşiktaş lı olsam da siyah arabaya beyaz jant hoş gözükmüyor gözüme