Ce: Yeni Fıat Bravo Bursa'da (Kamuflajlı)
Alıntı:
34punto Nickli Üyeden Alıntı
puntoyla bravo evlenmiş çocuklarıda sakat doğmuş gibi
Bende aynen böyle düşündüm. Obez Punto da denilebilir.
Ce: Yeni Fiat Bravo Bursa'da (Kamuflajlı)
Alıntı:
tonymontana Nickli Üyeden Alıntı
Kimse de forum okuma alışkanlığı yok galiba :)
Aracın saklanmasının sebebi lansmandan önce görünüşü piyasaya sızmasın diye. Bu sebeple bu kadar ağır kamuflaj altında zatenbunlar da gerçek hali değil. Yurtdışı forumlarda gerçek tipinin kamuflajlı fotoları uçuyor.
Biraz daha bekleyin derim. Herkesi tatmin edecek 3 model geliyor. Araç harika...
Benim demek istediğim madem bu son hali değil, eski parçalar var üstünde, neden saklama gereği duymuşlar idi :) yüksek sesle düşünüyorum sadece.
Bana kalırsa aracın son haline çok yakın bu. Neyse bakalım, çıkınca göreceğiz zaten :)
Alıntı:
sipahi Nickli Üyeden Alıntı
görselle çekilen fotolar karşılaştırıldıgında olasılık yüksek.
Bugün resmi olarak açıklandı. İstanbul otoşovu bekleyin.
Alıntı:
aydinhakan Nickli Üyeden Alıntı
Linea punto bravo karışımı olmuş. Bravo özgünlüğünü yitirecek bence bu model üretilirse.neyse en azından bravo artik daha ucuz olur Türkiye de üretilirse. Bide kamuflajlar bagaj kismini bantla yapistirmislar gibi bir izlenim veriyor :D
Alıntı:
Ekrem06 Nickli Üyeden Alıntı
Far tampon linea
body punto bagaj kapağı ve kapılar arka palio weekend den kesme
al sana yeni araba tamammm
punto ve lineayı ortadan ikiye kesmişler, arka punto ön linea, birazda palioweekend den parçalar, oldu sana yeni bravo
520 milyon dolarlık sedan Autoshow’da ortaya çıkacak
Tofaş’ın, 520 milyon dolarlık yatırımla, bu yılın son çeyreğinde üretmeye başlayacağı yeni B sınıfı sedan, İstanbul Autoshow’da ilk kez gösterilecek.
https://icube.milliyet.com.tr/YeniAn...k-5602414.Jpeg
Fiat Chrysler Automobiles (FCA) tarafından yapılan açıklamada, yeni Tofaş tarafından geliştirilen yeni kompakt sedan modelinin dünya tanıtımının İstanbul Autoshow 2015’te gerçekleşeceği bildirildi.
Yeni modelin Türkiye’deki satışına bu yılın kasım ayında başlanması planlanırken, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde yer alan 40 ülkeye ihraç edilmesi hedefleniyor.
İkinci lansman
Aracın adı henüz açıklanmazken, Hatchback ve SW versiyonları ile birlikte “Bravo” adı altında satılması bekleniyor.
Tofaş, yeni sedan, hatchback ve stationwagon ile birlikte 2017’de 450 bin adetlik kapasite ve üç vardiyaya ulaşmayı planlıyor.
Yeni sedan modelinin dünya lansmanı için İstanbul Autoshow’un seçilmesi, Tofaş ve Fiat açısından bir ilk değil. Nitekim halen Bursa’da üretimi süren Linea’nın da dünya lansmanı, 2006 yılındaki İstanbul Autoshow fuarında yapılmış, şirketin üst düzey yöneticileri de lansmanda yer almıştı. Bu yılki lansmana da FCA’nın üst düzey yönetiminden konuklar bekleniyor.
İtalya’da FCA’nın tasarım birimi tarafından şekillendirilen araç, tamamen Tofaş mühendislerinin emeğiyle geliştirildi.