2 ay önce ilk kez ilk çalıştırmada city arızası verdi sigortayı söküp takınca düzeldi.
2. arızayı otobanda 90 ile giderken verdi iyiki araç sollaması yada şerit değiştirme yapıyorken denk gelmedi.
servisi aradık akü zayıf o yüzden dediler .bende forumda okuduklarımı söyleyip sensör yada kömürlerdeki arıza tarzı şeyler olacağını söyledim sallamadılar.akü değişimi artı ıvır zıvır 30 tl ye patladı.
1 hafta geçmeden ekranda abs ve güç hatası ile ilgili yazı elirdi servisi aradım.geldiler çektiler.deilerki beyin iptal miş.dedim hani aküydü.bu aküyü çıkartıyorsununz eski aküyü takıyorsunuz parayıda hesabıma yatırıyorsunuz dedim çıt yok.tekrar direksiyon motoru arızası olabileceği dile getirdim.beyin değişim kablolar falan filan 3400 tl 1 hafta beklicez gelecek filan dediler .bekledik beyin geldi.eee direksiyon motoruda değişecek.ben dedim size en baş bu değişeke diye sallamadılar.dedim kaza yapıp yolda ölseydik bunun sorumluluğunu alabilecekmiydiniz.gene tık yok.neyse 5bin tl ye herşey değişti.ben dedim hiç bişey yapmayın takıldığı için beyni geri alamıyorlarmış aküyüde falan filan.böylece 5 bin kaçtı.

aracım 2006 model 88bin km de sıfır aldım ve her bakımını yetkili serviste yaptırdım.bu son 5bin tokatınında birmottan yedim.yaz ortası arabayı satıp başka markalara yönelicem.