üçüde mantıksız birincinin km yüksek ikinci siyah ücüncü pahalı
Merhaba.
Dizel otomatik punto almaya karar verdim ve iki haftadır ilanları takip ediyorum. Biraz araçla ilgili bilgi sahibi olmak içinde bu foruma üye oldum. Aslında aracı benden daha çok eşim kullanıcak ve ilk aracı olacak. Sizce ilk araç deneyimi ve bayanların kullanımı içn Punto uygun mudur? Ayrıca aşağıdaki ilanlarla ilgili fikirlerinizi ögrenebilir miyim. 2011-2012 Punto yada Evo almak istiyorum. Değişensiz ve temiz araçların piyasası ne kadardır? 33.000 - 36.000 TL arası bulabilr miyim ? Sizlerin önerebileceği satılık araç var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Fiat Punto 1.3 Multijet Easy 2012 Model 34.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 207770527
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 37.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 207596313
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet My Life 2012 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 206122184
Not : Punto ve Evo araçları alırken özellikle kontrol etmemiz gereken noktalar nelerdir? Kronik bir arzıası var mıdır?
üçüde mantıksız birincinin km yüksek ikinci siyah ücüncü pahalı
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Fiyatı biraz indirebilirseniz üçüncüyü beğendim ben aralarından...
Bence ilk arabası olacaksa yokuş kalkış desteği olan ve geri kaçırmayan bir araba almanı tavsiye ederim. Ben bindim otomatik olarak sarsıntılı geçişleri güzel araba fakat çok acemiyse eğer bence sıkıntı yaşar. Yok eğer deneyimi fazlaysa süper araba.
Mecnun Bilseydi Fenerbahçe Sevgisini Severmiydi Hiç Leyla Zillisini.
Bende siyah araç sevmeyenlerdenim, galeriden de araba almam, 3. için ilanınız güzel bence, fiyat aklınıza yatarsa üç aşağı beş yukarı bakmayın derim, sonuçta biniciyseniz zarar etmezsiniz piyasa illaki yükselecek zamanla..
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 174529168
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 208312127
ufak tefek boya dert değilse bunlar alınabilir tarzda geldi bana..
Konu katip onur tarafından (09/04/2015 Saat 09:30 ) değiştirilmiştir.
bence 2ncisi
C(C)K
Ben olsam cam tavanli bisi bakardim
Bu seçenekler arasında 2 nolu araç..
3. arac mylife degil.Zaten evo degil birkere.Bennce Punto dynamic ve otomatik sanzimanda yokus kalkis asr mba vs. standarttir.
siyah olan güzel zaten punto ya en çok yakışan renkler bence siyah veya cam tavanlı beyaz
Evet cam tavan ayrı bir hava katıyor. Beyaz ve cam tavanlıbir araç buldum ama benzinli Aracı begendim ama yakıt sarfiyatı konusunda bilgim yok.
Fiat Punto EVO 1.4 Dynamic 2012 Model 36.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 204471191
Fiyatı nasıl sizce?
lounge donanım bakılabilir
Dualogicli modellerin hepsinde yokuş kalkış desteği mevcut, ESP, ASR ve diğer üç harfli güvenlik sistemleri de..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri