siyah olur büyük ihtimal
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Bursadan Metin. Bende en sonunda GP su olan arkadaşlara katılacağım. Gerçi hala beklemekteyim, umarım bu hafta sonu araba teslim olur.
Sizlere bir sorum olucak Siteden takip ettiğim üzere GRANDE PUNTO 5K 1.4 FIRE 77 HP ACTIVE DUALOGIC paketli arabalarda Dikiz aynaları gövde rengi olduğunu öğrendim. Bakalım araba gelince o şekilde mi olucak, hayırlısı. Benim Merak ettiğim acaba kapı kollarıda gövde rengimi yoksa siyah mı? Beni bilgilendiren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
siyah olur büyük ihtimal
bende aynından var 2008 kapı kolları siyah aracın otomatik mi
Evet Otomatik olucak. Ama dediğim gibi hala beklemekteyim.
Gülle güle kullan![]()
Merhaba,
Simdiden hayirli olsun Metin.
Benim aracim da Active Dualogic ve kapi kollari siyah. Dualogic'lerde Active olmasina ragmen ufak tefek farkliliklar var donanim olarak. yol bilgisayari bildigim kadariyla biraz daha kapsamli, bagajda priz var(belki dualogic olmayanlarda da vardir,cok emin degilim.)
Herkese selamlar
ahmet
hayırlı olsun benım aracım da active dualogic 2008 model ve kapı kolları siyah.
Herkeze çok teşekkürler,
Arabayı gerçi daha alamadım. kısmetse yarın teslim edicekler. bugün bayide aracımı gördüm sizinde dediğiniz gibi yan dikiz aynaları gövde renginde, fakat kapı kolları siyah. Yanlız benim anlamadığım olay satıştan sorumlu olan şahıs arabanın yan aynalarının gövde renginin aynı olması bakımından şanslısınız dedi. Bende nasıl yani, bu Dualogic vitese özel bir şey die biliyorum dedim. O aksini söyleyerek daha önceden siyah dikiz aynalı Dualogic araba sattığını idda etti. Acaba ne kadar doğru söylüyor Bilinmez.
hayırlı olsun..
Palio Speedgear 1.2 16v
Hayırlı olsun.Benimde siyah mlsf serviste boya yapılabılecegını sölediler bastan kapı kollarının uzerındekı puturlerı yok edıyolarmıs sonra astar atıp boya yapıolarmıs fiyat konusna gelince 260 ytl sadece kapı kolları aynalar bu işe dail degil
Bu ayna muabbetleri banada italyanların kafalarına göre yaptıgı bı olay gıbı gelıo cnkü benım arabam 2008 model 1.4 active s.p aynaları siyah ama bayıde 2008 model dizel active bı araba var onun aynaları gövde rengınde bayıdekı arkadasa sordugumda ise belli olmuyo actıve modellerının cogu farklı gelıo dedı
benimkide siyah hatta boyatmayı bile düşünüyorum. araçlar farklılık gösterebiliyor. satın alırken önemle sorulması gereken bir kaç hususdan biri sanırım bu boya olayı.
Daihatsu Copen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri