Ce: İstanbul da "cruise control" isteyenler
Alıntı:
halils2 Nickli Üyeden Alıntı
Istanbul'da yaptıran çıkmıyor. Sizin gibi 1 2 kişi yaptırırım diye çıkıyor ama icraatta kimse yok. İstanbuldaki arkadaşlar kendisine özel iş bekliyorlar. İstanbuldan 5 araca cc yaptım ben çorluda yaptırmak isteyen bir şekilde kalkıp gidip yaptırıyor.
Şu cc kolunu denk getirip bir alsam ben de Edirne'den Çorlu'ya gelirim müsait bir vakitte :) İstanbul'da organize olalım denildi ama araba ile sürekli gidip gelmiyorum ben İstanbul'a tarihin denk gelmesi lazım. Ama çorlu İstanbul kadar uzak değil hususi olarak da bir hafta sonu Edirne'den gelinebilir.
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
Şu cc kolunu denk getirip bir alsam ben de Edirne'den Çorlu'ya gelirim müsait bir vakitte :) İstanbul'da organize olalım denildi ama araba ile sürekli gidip gelmiyorum ben İstanbul'a tarihin denk gelmesi lazım. Ama çorlu İstanbul kadar uzak değil hususi olarak da bir hafta sonu Edirne'den gelinebilir.
Istanbul'un daha öncede böyle bir olayı oldu, tişört basıldı foruma özel alan 1 2 kişiydi yanılmıyorsam ben tekirdağdan tektim. Daha sonra bir buluşma yapılmak istendi katılım olmadı, biz çorluda buluşma yaptık istanbuldan 4 araba hatır için geldi. Istanbul'da buluşma yapalım diyorlar anadoluda oturanlar anadoluda avrupada oturanlar avrupada olsun istiyor ortak noktaya yanaşan 2 3 kişi, o yüzden ben istanbulda organizasyonla bir şeyler yapılabileceğine inanmıyorum ha olur da yaparlarsa büyük bir şaşkınlık ve duygu seline kapılırım.
Sizi kolu tedarik edin uygun bir zamanda sizi de cc sahibi yaparız inşallah.
Alıntı:
Istanbul'un daha öncede böyle bir olayı oldu, tişört basıldı foruma özel alan 1 2 kişiydi yanılmıyorsam ben tekirdağdan tektim. Daha sonra bir buluşma yapılmak istendi katılım olmadı, biz çorluda buluşma yaptık istanbuldan 4 araba hatır için geldi. Istanbul'da buluşma yapalım diyorlar anadoluda oturanlar anadoluda avrupada oturanlar avrupada olsun istiyor ortak noktaya yanaşan 2 3 kişi, o yüzden ben istanbulda organizasyonla bir şeyler yapılabileceğine inanmıyorum ha olur da yaparlarsa büyük bir şaşkınlık ve duygu seline kapılırım.
Sizi kolu tedarik edin uygun bir zamanda sizi de cc sahibi yaparız inşallah.
Bakalım tatile çıkmadan önce umarım tedarik edebilirim. Herşey finansal imkanlarda düğümlenip kalıyor. Sizinle yine dm yada forum üzerinden irtibata geçeriz kolu temin ettiğimde. Henüz 4 yeni lastik aldım biraz toparlanmam lazım :)
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
Bakalım tatile çıkmadan önce umarım tedarik edebilirim. Herşey finansal imkanlarda düğümlenip kalıyor. Sizinle yine dm yada forum üzerinden irtibata geçeriz kolu temin ettiğimde. Henüz 4 yeni lastik aldım biraz toparlanmam lazım :)
Haklısınız parasız bir şey olmuyor imkanlar, şartlarda ortada. Ne zaman müsait olursanız görüşürüz.
Alıntı:
Haklısınız parasız bir şey olmuyor imkanlar, şartlarda ortada. Ne zaman müsait olursanız görüşürüz.
Tamam inş. teşekkür ederim ilginiz için.
Alıntı:
Istanbul'da yaptıran çıkmıyor. Sizin gibi 1 2 kişi yaptırırım diye çıkıyor ama icraatta kimse yok. İstanbuldaki arkadaşlar kendisine özel iş bekliyorlar. İstanbuldan 5 araca cc yaptım ben çorluda yaptırmak isteyen bir şekilde kalkıp gidip yaptırıyor.
Haklısınız daha önceki yazılanları okudum iş ciddiye binince kimse orali olmamis corlu bana yakin beylikduzundeyim araci getirsem takabilirmidiniz
Alıntı:
teo53 Nickli Üyeden Alıntı
Ben hazırda bekliyorum geliyorum dediğiniz an aloparçadan orjinal sinyal kolunun siparişini vericem :)
Yav o kadar basbas bagirdik nerdeydin :)
Alıntı:
gpgokhan Nickli Üyeden Alıntı
Haklısınız daha önceki yazılanları okudum iş ciddiye binince kimse orali olmamis corlu bana yakin beylikduzundeyim araci getirsem takabilirmidiniz
Bende kol, devre yok. Eğer tedarik ederseniz yardımcı olurum.
halıl bey cc lı kol montajı yapabılıyormusun? sınyal silecek cc kol u komple takım alsam aktıvasyonunun yapabılır mısın?
Alıntı:
Bende kol, devre yok. Eğer tedarik ederseniz yardımcı olurum.
Peki baska bir forumda sony kol varmis onu donusturup yapiyolarmis resimlerinde cok orjinal duruyodu o koldan tedarik etsem donusumunu yapabilirmisiniz . Birde bize maliyeti ne olur ?
Alıntı:
sercankah Nickli Üyeden Alıntı
halıl bey cc lı kol montajı yapabılıyormusun? sınyal silecek cc kol u komple takım alsam aktıvasyonunun yapabılır mısın?
Evet bunun için tüm malzemeler elimde mevcut, sadece bilgisayara yeni format attım, yeni kurulum yapıp denemedim oda çok bir zamanımı almaz.
Alıntı:
gpgokhan Nickli Üyeden Alıntı
Peki baska bir forumda sony kol varmis onu donusturup yapiyolarmis resimlerinde cok orjinal duruyodu o koldan tedarik etsem donusumunu yapabilirmisiniz . Birde bize maliyeti ne olur ?
Yoğun bir iş temposu içinde olduğumdan farklı kol şekilleriyle uğraşacak zamanım olmuyor. Yarım saatlik park sensör montajı bile yorgunluktan ve zamansızlıktan 1 haftamı alıyor. Kusura bakmayın o yüzden yapmadığım bir uygulama için yaparım diyemem. Ama Ali'den devreyi alırsanız veya orjinal kolu alırsanız her türlü montajını yaparım ya da bahsettiğiniz sony kolunun puntoya uyarlanmış versiyonunu bulabilirseniz montaj ve aktivasyonunu yaparım.
Ben varım ne zaman gelecegi hakkinda bilgilendirirsebiz sevinirim.
Mert GÖRGÜLÜ
istanbulda yapan olursa eğer bende orjinal kol alıp yaptırabilirim, herhangi bir pazar günü olabilir.
Sinyal kolum arızalandı iki tamir teşebbüsü de başarısızlıkla sonuçlanınca yeni kol almak durumundayım. CC'li alacağım ancak Şanlıurfada yaptırabileceğim bir yer yok. bana nereden nereye kablo çakileceğini ve hangi programla kolu aktifleştirebileceğimi anlatabilir misiniz?
Herkese hayırlı akşamlar. Gelecek ay içerisinde İstanbul'a gelme planım var gelmişken CC isteyen var ise yanımda malzeme getirerek CC montajı yapabilirim. Kesin İsteyenler buradan ya da ozelden bana ulaşarak bilgi verirlerse ona gore hazırlık yaparım.
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Herkese hayırlı akşamlar. Gelecek ay içerisinde İstanbul'a gelme planım var gelmişken CC isteyen var ise yanımda malzeme getirerek CC montajı yapabilirim. Kesin İsteyenler buradan ya da ozelden bana ulaşarak bilgi verirlerse ona gore hazırlık yaparım.
Merhaba arkadasim
Toplam maliyet ne cikiyor bunun icin
Merhabalar Murat bey butonlu ya da direksiyon tuşu hangisini isterseniz 120 TL.
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Murat bey butonlu ya da direksiyon tuşu hangisini isterseniz 120 TL.
Tekrar merhaba
Malzeme nekadar tutar?
Herşey dahil Murat bey. Yani takıp çalıştırıp size aracı teslim ettiğim fiyat bu. Extra bir ücret yok.