Okulda öğrencilerden birisi plastik top atmış ve benim panjur da gözlerimin önünde yere düşmüştü. Yüzümün ifadesini ben bile merak ediyorumFiat ın bu ön panjurlarında çok yerde gördüm bu durumu. Silikonlamak lazım herhâlde..
herkese merhaba. dün sabah sakin bir şekilde ilerlerken gelen ses doğrultusunda ön panjurun düştüğünü farkettim. üstünden geçmişim neyseki tekerlekler arasında kalmış kırılmamış. aracımda city arızasıda var ama ne hikmetse bu punto adamı kendine bağlıyo. satamıyorum bir türlü![]()
Okulda öğrencilerden birisi plastik top atmış ve benim panjur da gözlerimin önünde yere düşmüştü. Yüzümün ifadesini ben bile merak ediyorumFiat ın bu ön panjurlarında çok yerde gördüm bu durumu. Silikonlamak lazım herhâlde..
Tırnaklarını airbag kaynakçısında 1'er cm daha uzatırsanız kaynaklanmıştan farksız olurmetal ayak bile kaynatabilirsiniz.
Benimkide zırt pırt düşüyordu eski araçtaki. Panjuru oturttum alttan yukarı doğru tampona 3 vida salladım. Dipçik gibi olduTavsiye ederim. Siyah akıllı vida alın panjurun arasından yukarı sallayın. Karşıdan bakınca belli olmuyor zaten
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
tavsiyeler için teşekkürler. omucak bi yerde düşse rezil olmak vardı mazallah![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri