aracınız hala garanti kapsamındaysa tabii ki değişmek durumundalar. bakımlar özel serviste yapılıyor diye garanti dışına çıkartamıyorlar, kanun diyor bunu.
Yaklaşık 1 haftadır aracın direksiyonunu çevirince ses yapıyordu ve göğüste titreme oluyordu bugün fiata gittim amortisör takozu ve motor takozu değişmesi gerektiğini söyledi aracın periyodik bakımlarını özel serviste yaptırdığımı ve garantiye girip girmediğini sordum, aracın sadece motor aksamı garanti dışı kaldığını belirtti, yani takozlar garanti kapsamında değişecek ellerinde olmadığı için siparişi verdiler bi kaç gün içinde beni arayacaklarını söylediler, açıkcası ben garantiden değişeceğinden pek ümidim yoktu , neyse sonuç itibarı ile memnun kaldım bu olaydan dolayı.
aracınız hala garanti kapsamındaysa tabii ki değişmek durumundalar. bakımlar özel serviste yapılıyor diye garanti dışına çıkartamıyorlar, kanun diyor bunu.
Peki direksiyonu çevirdiğinizde kıtır kıtır ses geliyo muydu?
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Bugün gerekli işlemler /değişimler yapılarak aracımdaki sorun giderildi, ayrıca arka kapı kolları zor açılıyordu onlarıda değişmişler, birde ön panel iç aydınlatmanın ampülü patlaktı onuda değiştirmişler garantiden teşekkürler Birmot.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri