Bende geçenlerde bu lodos durumundan payımı aldım benimde ön camıma birşeyler vurmuş düşmüş birşeyler olmuş :) Eureko sigorta orjinal cam değişimi veriyor yılda 1 kere Maslak Oto sanayide Uğurlu Glass'ı aradım mail yolu ile aracın camını kasko poliçemi kimlik fotokopilerini herşeyi doldurup yolladım Pilkington marka camı elinde olmadığını ancak kasko onaylar ise yetkili servisten alabileceğini söylemişti 2 gün sonra geri döndüler Ctesi sabah gidip taktırıcam. Diğer camlarda sorun oldugunu cok yerde okudum tecrübe edenlerlede konuştum saçma sapan buğulanmalar falan meydana geliyormuş orjinal candır . Ancak Fiat logolu camlarında orjinal olduğunu söyliyebilirim Türkiyede üretilen Fiat araçlarda kullanılan cam bu logolu camdır Puntolar ithal olduğundan dolayı farklı bir marka ile geliyor Türkiyeye . Pilkington Camın servisteki fiyatıda 905 Lira idi Birmotun verdiği fiyat bu dersime baya iyi çalıştım bu hafta cam konusunda :D Geçmiş olsun tekrarı yaşanmaması dileğiyle allahtan cama gelmiş sizinde kaportaya gelse yada cana gelse oda ayrı bir dert