Ce: Philips H4 Xtreme Vision vs. Osram Night Breaker Unlimited ??
General Elektrik H4 Megalight Ultra 120 mı önerirsiniz yoksa General Elektrik Sportlight Ultra-Beyaz Işık mı önerir siniz?
Alıntı:
fct1071 Nickli Üyeden Alıntı
General Elektrik H4 Megalight Ultra 120 mı önerirsiniz yoksa General Elektrik Sportlight Ultra-Beyaz Işık mı önerir siniz?
beyaz ışık ıslak havalarda aydınlatmayı sıfıra indirir önünüzü göremezsiniz , ve ışıldayan yollarda ( otoban ışıklarında vs. ) aydınlatmayı çok zayıflatır
ultra daha iyidir. ultra candır :)
akşam phlips diamond visionları takıyorum bakalım sonuç ne olacak
Alıntı:
makko58 Nickli Üyeden Alıntı
akşam phlips diamond visionları takıyorum bakalım sonuç ne olacak
Fotoğraf paylaşabilirmisiniz. Ben ge ile philips arasında gidip gelmiştim ge aldım. Gerçi fotolardanda pek bişey belli olmuyor.
resmi şimdi paylaşamıyorum ama beyaz yanıyor bildiğin led beyazı yani soğuk beyaz sarılık namına birşşey yok ama zenon gibi de değil tabiki
Alıntı:
Arrest Nickli Üyeden Alıntı
beyaz ışık ıslak havalarda aydınlatmayı sıfıra indirir önünüzü göremezsiniz , ve ışıldayan yollarda ( otoban ışıklarında vs. ) aydınlatmayı çok zayıflatır
ultra daha iyidir. ultra candır :)
Tamamdır sato bey kardeşim tavsiyenizi dikkate alıyorum.teşekkürler
philips diamond vision ile gece tecrübemi paylaşıyorum. öncelikle orjinal farlardan çıkan sarı ampullerin yol aydınlatması daha iyi tartışmasız bence çünkü ışığı dağıtmıyor . diamond visionun uzunları güzel karşıdakinin gözünü alıyor epey uzaktan güçlü yanıyor ancak kısalar onun kadar performanslı değil. sivas elazığ arası geldim 200km si tek gidiş geliş yolda çalışma vs vardı ancak sıkıntı yaşamadım tabi gözü geceleri zorlanan kişiler için tavsiye etmiyorum