Nasıl ama...
Yakışmışmı sizce? Daha almadım yanlız deneme aşamasındayız.
Nasıl ama...
Yakışmışmı sizce? Daha almadım yanlız deneme aşamasındayız.
Sanki kapak gibi durmuş,sanırım fotodan...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Evet foto kötü.
215 40 17 lastik var üzerinde. Araç krikodan tam inmemiş birde yüksek gözükor.
iyi olmuş ya ne kadara yaptırdın?
iyi ama daha iyi bişey bakabilirsin bence
Ne Mutlu Türküm Diyene!
spoiler şart ama cok ii jantlar helal![]()
jant tek başına şık ama araç üzerinde maalesef arkadaşların görüşüne bende katılıyorum, kapak gibi durmuş,buda sanırım,17'' olması olması ve doğal olarak düşük profilli lastikten kaynaklanıyor,bu lastiğe kol aralıkları (boşlukları) daha geniş bir jant sanırım daha uygun olur.burada belirtmek istediğim mevcut jant 10 kollu, benim önerim 10 daha düşük kollu jantlar.mesela 8 veya daha aşağısı.
Konu uzman tarafından (26/01/2007 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.
ya baktıkça daha bi güzel geliyo![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
foto kalitesi gerçekten kötü. Aracın üstünde çok şık durdu. Jant paspasparlıyor. Ama dediğim gibi daha almadım sadece deneme safhası.
lastikler dahil 1250ytl
tarzım olmayan bi jant tercih meselesi hayrını gör
zevk meselesi.
sonuçda elbette,bizimki kişisel görüş,bir anlamda yorum,önemli olan senin beğenin.8O
evet zevk meselesi tabi,jantlar gayet şık ve sade durmuş ama başka modelleride dene derim bu arada lastik ne marka idi bu resimdeki ?
Evet genel anlamda güzel ama sonuçta birkere alnıyor benim içime fazla sinmedi. Tek başımada karar veremedim.
bence alternatiflere bak..
fiyat ii ama.. kaç bin km kullanılmış?
@mTk
çok daha iyilerini bulabilirsin,bu pek parasının jantı gibi durmuyor yahu...
Profilindeki jant bundan daha şık bence 8O
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Güzel değil bence. şöyle 5 kollu jantlar benim daha çok hoşuma gidiyor.
Bu tip jantlar daha çok D sınıfı,ağır arabalara gider.
sıfır nasıl 1250 ytl oldu yaww?
en dandik lastik olsa 600 diceksin.500 olsun
750 ytl ye 17 inch jant süper walla!
Jantta idirim yapıyor. Toptan almışta jantları üstelik Bsa.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri