Ben totalciyim,excellium; hem performans,hem ses hem de menzil
Sent my iPhone using
11/01/2015, 01:12
halils2
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Ben totalciyim,excellium; hem performans,hem ses hem de menzil
Sent my iPhone using
Öyle ama total kullanırken bende duman atma yapıyordu. Sende duman vs yok mu???
11/01/2015, 01:12
lithium_
Alıntı:
erenemre Nickli Üyeden Alıntı
ben psa grubumu dedim iyi oku , ford dan bahsettim multijet birçok motordan sessizdir özellikle ısınınca psa grubunun dizelleri daha sessiz olabilir ama ford ve vw nin dizelleri kesinlikle multijet ten daha gürültülü bunu şirkette bulunan polo ve fiesta araçlarla kıyaslayarak söylüyorum ayrıca psa grubunun her tarafı sessiz olsa ne yazar fransız tenekeleri hepsi
Ne kadar keskin cumleleriniz var, herseyi ben bilirim havasinda ve ilk de degil. Ben normal bir mesaj attiginizi hatirlamiyorum. Her defasinda ortami geriyorsunuz.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
11/01/2015, 01:16
halils2
Alıntı:
lithium_ Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar keskin cumleleriniz var, herseyi ben bilirim havasinda ve ilk de degil. Ben normal bir mesaj attiginizi hatirlamiyorum. Her defasinda ortami geriyorsunuz.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Her güzelin bir kusuru vardır güzel kardeşim, Emre Bey de böyle sivri dilli işte napalım :) onun yapısı bu böyle kabulleneceğiz artık.
11/01/2015, 01:16
arenas
Alıntı:
halils2 Nickli Üyeden Alıntı
Öyle ama total kullanırken bende duman atma yapıyordu. Sende duman vs yok mu???
Hayır,hiç olmadı
Sent my iPhone using
11/01/2015, 01:21
halils2
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Hayır,hiç olmadı
Sent my iPhone using
Bu yakıt işi beni sinir ediyor :@ ben şimdi ne kullanayım??? total yazın fena değildi ama 35lt mazotla 660 km yapardım, shellden 26 lt mazotla ş.içi 386 km yaptım geçen ay, opeti de şimdi deniyorum :) sanırım ne yapacağımı buldum : arabayı satacam :@
15/01/2015, 17:00
Castell
Alıntı:
halils2 Nickli Üyeden Alıntı
Bu yakıt işi beni sinir ediyor :@ ben şimdi ne kullanayım??? total yazın fena değildi ama 35lt mazotla 660 km yapardım, shellden 26 lt mazotla ş.içi 386 km yaptım geçen ay, opeti de şimdi deniyorum :) sanırım ne yapacağımı buldum : arabayı satacam :@
Belki havalar soğuduğu için tüketimin artmışda olabilir...........
15/01/2015, 23:45
halils2
Alıntı:
Castell Nickli Üyeden Alıntı
Belki havalar soğuduğu için tüketimin artmışda olabilir...........
Havaların soğumasıyla yakıtım arttı farkındayım ama benim asıl sorunum yakıtın şuanki artışı değil, yakıt değişikliği nedeniyle aracımın sesli çalışıp çekişindeki düşüşün psikolojik mi yoksa gerçekten mi var olduğu konusunu anlayamamam.
16/01/2015, 02:07
murat17
eskı enjektorler daha ses yapar yenı motorlar daha seseız euro 5 euro 6 motorlar daha sessızdır tabı hava sıcaklıgı yakıt faktoru var