yağmur sensörünün en sevdiğim özelliği tünelde köprü altında vs sileceklerin durması...
hassasiyetini bi türlü ayarlayamadığımdan 2 senedir 1-2 kere kullanıldı(c-max)
Printable View
yağmur sensörünün en sevdiğim özelliği tünelde köprü altında vs sileceklerin durması...
hassasiyetini bi türlü ayarlayamadığımdan 2 senedir 1-2 kere kullanıldı(c-max)
bunun üzerine yorum yok.
Bu ülkede araba konusunda paramızla rezil oluyoruz. parasını verip alalım diyoruz, opsiyonel bile değil. yazık...
bu arada nerede taktırabiliriz bu far ve yağmur sensörünü? biraz daha tembelleşelim arabanın içinde araba çalıştırsın :) aslında sadece Grande Punto Sport yazılımı ve 1 kablo ile bitebilecek bi iş bu ve orjinal aksesuarla birlikte tabii. Ama ne yazık ki gene istesende getirmiyolar yazılımı.
Yağmur sensörlü araçlarda camınıza su veya yağmur gelince silecekler kendiliğinden çalışmaz.Siz silecek kolundan aktive edip başlattıktan sonra yağmurun şiddetine göre çalışmaya devam eder.Far sensörü neyse de yağmur sensörü faydalı bir donanım.
Yurtdışındaki Gp lerde far ve yağmur sensörü seçeneği var bildiğim kadarıyla ama Tr ye bu paketleri getirmiyorlar...
mrb arkadaşlar.uzun zamandır mesaj yazamıyordum.Konu dikkatimi çekti.Bununla ilgili bir özellikten bende bahsedeyim.Belki farketmişsinizdir.Silecek kapalı konumdayken birkez silmesi için hafif dokunuyoruz ve normal bir şekilde siliyor.Ama silecek koluna bir kaç saniye dokunduğumuzda hızlı bir şekilde çalışıyor.
sileceklerin sesle alakası yok eheh :) satıcı arkadaş biraz uydurmuş. müzik sisteminin de sese duyarlığı yok, onun da hıza duyarlılığı war, isterseniz hız arttıkça sesi de artırıyor. tabi bu sesle doğru orantılı olsa da,sese değil hıza bakıyor
Iyi Bişimis
Arkadaşlar bütün yazılanları hayretler içinde okudum. Ben 5 sene palio 2 senede albea kullandım şu an için otomobilim yok ama otomobilimi ilk aldığımda yaptığım ilk iş kullanma kitabını sayfa atlamadan okumak ve sizin burada konuştuklarınız inanıyorumki kitapta yazıyordur. Bunları keşfetmenize gerek yok. Özelliklede cd çaların sesinin hıza duyarlı olması gibi.