Arkadaşlar İstanbuldan Ankara'ya acil gitmem lazım Bolu'dan akşam 9 gibi geçerim buzlanma olur mu aracın bakımını yeni yaptırdım kar lastiği yeni acaba sıkıntı yaşarmıyım acil yardım
Arkadaşlar İstanbuldan Ankara'ya acil gitmem lazım Bolu'dan akşam 9 gibi geçerim buzlanma olur mu aracın bakımını yeni yaptırdım kar lastiği yeni acaba sıkıntı yaşarmıyım acil yardım
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
Donma yok hocam. Ama bolu tarafına dikkat. Ankara'da hava iki gün öncesine kadar soğuk değil.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Sağolun yavaş gitsem sıkıntı olmaz heralde
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
Sıkıntı yaşamazsınız ama Gerede sonrası hava -5'e kadar düşüyor, iyi yolculuklar
Şuradan detaylı bakabilirsiniz: https://forum.grandepuntotr.com/kara...n-sistemi.html
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Her ihtimale karşı deponuz full birde zinciriniz olursa araçta pek problem olmaz
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
çok geceye kalmayın buzdan daha tehlikeli bir şey varsa oda gündüz güneşli gece soğuk olan zamanlardaki yoğun sistir. yorulursanız yolda mutlaka 10 dk bile olsa bir yere girip gözlerinizi dinlendirin. Allah yardımcınız olsun.
See you in the future, if there is one...
Teşekkür ederim arkadaşlar 5 saatte geldim bir sıkıntı yok yollarda 90 la gittim sürekli yol kalabalık olduğu için sıkıntı olmadı
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri