Sticker ve kartvizitler elime ulaştı çok teşekkür ederim..
Printable View
Sticker ve kartvizitler elime ulaştı çok teşekkür ederim..
Ben etişket spariş geçtim ulaşmadi tekrar deneyecem
seyfettin girdiğin telefon yanlış olduğu için talebin askıya alınmış..
Sticker ve kartvizitler bugün çıkıyor yola (printerim bozuldu yapınca hemen kargo işlemlerini başlayacağım :) )
BEN sticker ı nereden alabilirim?
Sticker ve kartvizitler elime ulaştı. Teşekkürler.
:) evet bende aldım ...en kısa zamanda yapıştırıyorum...teşekürler emeği geçen arkadaşlara...
Benimde elime ulaştı emeği gecenlere ve Mehmet abiye teşekkürler..
Güle güle kullanın arkdaşlar..
Erdi çok güzel özetlemiş lütfen aşşağıdaki yazıyı dikkatle okuyun..
Alıntı (erdi yılmaz)
saygideger uyelerimiz,
stickerlar belirli bir sayiya ulasinca toplu olarak kargolaniyor. talep yogunluguna bagli olarak bu sure degisiklik gosterebilmektedir.
kargolanan stickerlar adres yanlisligindan dolayi geri donebiliyor. bununla beraber sticker talebinde bulunan uyelerimiz talepte bulundugunu unutup, gelen kargoyu almayi reddediyor ve bizlere geri donuyor. donen her kargonun ucretini cebimizden odemek durumunda kaliyoruz.
bu konuda duyarli olalim, eger sticker'in kargo ucretini odeyip odeyemeyeceginizden ya da alip almayacaginiz konusunda tereddutleriniz var ise, lutfen sticker talebinde bulunmayiniz.
anlayisiniz icin tesekkur eder, keyifli forumlar dilerim.
Kargo ücreti ortalama 4 tl dir.. Ve alıcı öder
bu stiker renklerinin bir özelliği varmı ? elimde bir beyaz birde turuncu var hangisini yapıştırmalıyım? :)
evet var beyaz renk, tururncu ahenk katar :) Hangisini istersen onu yapıştır ama eğer elinde iki tane olduysa lütfen birini bir ihtiyacı olan arkadaşa ver :) Sticker kısıtlı sayıda var ..
-Sticker cama nasıl yapıştırılır?
-Yasemin Abla'dan rica edilir, çok da güzel yapıştırılır. :)
sticker i aldım tesekkürler
bende sticker istiyoruuuuummmm.....
Tolga aşağıdaki linkten sticker talep formu doldurman gerekiyor. Bu şekilde sticker kargo ile adresine gönderilecektir.
https://forum.grandepuntotr.com/yone...lep-formu.html
Tolga madem istiyordun kargonu yollamadan söyleseydin içine sticker ve kartvizit koyardık :)
bende yapıştırırken içten yapıştırdım dışardan ters okunuyor valla utana utana yeni bir talepte bulundum.
hangi kargo ile geliyor stickerlar ve kargolanınca haber veriliyor mu. bir sorum daha var talep ne kadar olunca gönderiliyor. biraz çoğalmış gibi geldi.