Muhtemelen pazartesi gönderilir gibime geliyor sticker talepleri..
Printable View
Muhtemelen pazartesi gönderilir gibime geliyor sticker talepleri..
Bende 2 hata önce sticker talebinde bulundum ama daha gelmedi, gönderilecekmi acaba??
Bu arada kemal abi sende olduğunu bilseydim senden isterdim Xenonların içine koyardın ama aklıma hiç gelmedi :(
Stickerler basıldı yarın tüm üyelerimize dağıtılacaktır . İşi gücü bırakacam tüm günümü kargolamak için uğraşacam :)
Haydi gözünüz aydın ...
Lütfen sticker isteyen tüm üyelerimiz sticker takip formunu gözden geçirsin .. Çeşitli yollardan sticker alan veya istemeyen üyeler bildirsinki tekrardan sticker yollamayalım .
https://forum.grandepuntotr.com/yone...kip-formu.html
Sticker alan ve istemeyenler sticker takip formundan isimlerini sildirsinler ..
güncelllll !!
Mehmet benim sticker gönderdğimi isimlere göndermiyorsun değil mi?
Eser saolasın evet onların bir kaçı listede vardı onları sildim ;)
Bende yarın için bi reklamcı arkadaşa stickerı hazırlamasını söylemiştim iyi oldu denk geldi iptal edip kargoyu bekliyorum. İyi çalışmalar.
bana eskişehirden gelmişti teşekkür ederim. gönderdiğiniz için benimde ismim vardı silerseniz sevinirim. Mehmet abi senin yanınada uğramayı düşünüyorum yarına ordasındır heralde
evet mustafa seni çıkardım listeden teşekkürler .. yarın buradayım beklerim ..
Kargolarınız çıktı arkdaşlar bugün işi gücü bıraktık size çalıştık 100 adet kargo çıktı :)
emeğine sağlık Mehmet... ellerin dert görmesin...
Arkadaşlar herkese merhaba.
Bizim stickerler kargolanmış ne zaman gelir hangi kargoyla gelir bir bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
niğde'yim ben niğde,kayseri,aksaray'dan alan arkadaşlar varsa onlarlada görüşebilirim tşkkkkk.
dün postalandıysa bugün elinde ...
Hangi kargoyla gelir peki?
Aras korgo ile yolluyorlar...
Bende sticker için başvuru yapmıştım bana herhangi bir haber gelmedi postalandı diye?
Tşekkürler Eser bey
Tekrardan talepte bulundum, ama ilk öncede tam doldurdum diye hatırlıyorum :S
Baktım şimdi bilgileri eksik girmişim galiba, tekrardan talepte bulundum şansa bak :(
Arkdaşlar özelden msj yollamak yerine buradan herkesin sorularını tek tek cevaplayayım ..
Soru: Stickerler kargolandımı ?
Cevap: Evet kargolandı.
Soru: Ne zman gelecek ?
Cevap: Bu gün yada yarın .
Soru: Ücret ödüyormuyuz ?
Cevap Sticker için ücret ödemiyorsunuz. Kargo ücretini ödüyorsunuz.
Soru: Kargo Ücreti Nekadar tutuyor ?
Cevap : Ortalama olarak 3,88 Üç Aşşağı Beş yukar.
Soru: Hangi kargo ile gönderdiniz ?
Cevap: Aras kargo ile gönderdik.
Soru: Nasıl yapıştıracağız ?
Cevap :BU konunun ilk msjda resimli anlatımı mevcuttur.
Soru : İleride istediğimiz zman sökebilirmiyiz ?
Cevap : Evet istedğiniz zaman sökebilirsiniz.
Soru: Söktüğümüzde camda iz bırakırmı ?
Cevap: Hayır hiç bir iz bırakmaz.
Soru: Teşekkürler
Cevap: Rica ederim :)
Arkdaşlar bütün cevaplar burada lütfen artık sticker ile ilgili bu tarz msjlar atmayın yoruldum valla :(
merhaba arkadaslar benim sticker 31.03.2010 tarihinde kargolanmış ama elime ulasmadı ne yapmalıyım.biliyorum biraz gec kalınmış msj ama sticker takip varmış ama bilmiyordum yeni baktım ögrendim.
gercekten baya sabırlıymışım arkadaslar bir gün bile bekleyemiyorlar.benim kac ay oldu.ama genede hiç konu falan acmamışım.helal olsun bana.su an ben bile sasırdım kendime.
Rahim o tarih senin kayıt tarihin bizim gönderme tarihimiz değil , senin kargonda çıktı muhtemelen bunlarla beraber ..
teşekkürler femoli bu konudaki yardımın için.şimdi içim rahatladı valla.saolasın:clapping:
bugün mehmet abinin yanındaydım gerçekten çok uğraşıyolar. her taraf sticker olmuş dükkanda, kes, biç, postala uğraşıyolardı kolay gelsin mehmet abi:)
benim sticker bugün elime ulastı emegi gecenlere tesekkürler
kardeşim benim sticker geldi valla bende bugün beklemiyordum ama ulaştı bana foruma bak kargolandıysa bi kaç gün içinde gelir dağıtımı aras kargo yapıyor haberin olsun
Benim ki gelmiş arkadaşlar..Çok Teşekkür ederim..Yarın sabah direk yapıştırıcam :)
dün sticker elime ulaştı kısmetse bugün yapıştırıyorum emeği geçenlere teşekkürler...
Sticker dün geldi teşekkür ederim, Mehmet abi özellikle geçen gün beni telefondan aradı yine eksik gimişim bilgileri :D
Teşekkürler...
https://img816.imageshack.us/img816/5145/1001276.jpg
Bana da dün Sticker geldi. Hemen yapistirdim. emegi gecenlere tesekkruler. yollarda artiyoruz :)
Orhan hayrına arabayı bı yıka be abıcım :)
Benim de sticker ım ulaştı. :)
Mehmet' e ve diğer emeği geçen herkese çooook teşekküler.
arkadaslar benım sticker ımde geldı hemde 2 adet emegı gecen yapan yollayan herkeze cok tesekkur ederım.
femoli teşekkürler sticker için.
Selam arkadaslar,
Punto EVO icin de sticker planlaniyor mu acaba?
syg.