sinaga Nickli Üyeden Alıntı
bu yorum daha da ilginç
o başlığı gördüm bana göre çok gereksiz bir konu. bütün konu 2 soruda dönüyor.herkes aynı yorumu yapıyor.(2. el fiyatlar neden fazla cevap: insanımızın aç gözlülüğü, sıfır neden pahalı: %18 kdv, %45 ötv ve dolar/euro sıkıntısı).benim arabayı ben şu kadar aldım şimdi şu kadar, bu araba anca bu kadar eder veya şunu düşünüyorum şu kadar istiyorlar vs. geyiği bende seviyorum ama yeri genel kısmı değil (yerini fotoda gösteriyorum).
Ek olarak sen gaylesiz ol (merak etme) bende forumda araştırıp ondan sonra konu açıyorum. istediğim bilgiyle alakalı bir başlık bulsaydım oradan devam ederim.(aslında devam da etmezdim. şundan dolayı. eski bir konuya yorum yazıldığı zaman, ne hikmetse bazı arkadaşlar çıkıp eski konu niye hortlatılıyor diyor.
imdi
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşa opel astra bakmaya gittik. orada ki elaman araba pazarın yüzde 45 daraldığını ve aralık gibi ötv indiriminin olacağını söyledi.BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Neden bilgisi olan var mı dedim sence. çünkü forum olarak çok geniş bir aileyiz. sağolsun çoğu konuda bilgisi olan arkadaş var. hani dedim araba satışı ile ilgilenen bir arkadaşın kulağına çalınmıştır. cevap yazar başlığa hocam der doğru söylemişler ötv indirimi olacak diye.
bütün mesele bu yani